DKK 399,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Pingvinen PAM er et søvntræner ur og en natlampe i ét. 

PAM hjælper dit barn med at sove godt hele natten. Når dagen er ved vejs ender, og dit barn skal sove, kan du bruge PAM til at spille en hyggelig lille vuggevise eller anden melodi via bluetooth fra fx. din mobiltelefon. Samtidig vil PAM lyse med et blødt gult skær. 

Om morgenen vil PAM fungere som et søvntræner ur som hjælper dit barn til at vide hvornår det er tid til at stå op. Det gør pingvinen ved at skifte farve, og dit barn kan på den måde let se om det skal sove videre, eller om det er tid til at stå op. 

Pingvinen PAM har 5 farver - rosa, hvid, blå, rød og blandet. Derfor kan den også bruges som natlampe og kan lyse hele natten eller slukke automatisk efter 30 minutter. Den trådløse højtaler som findes i uret giver jeg mulighed for at spille forskellige sange når barnet fx. skal sove.

Pingvinen PAMs funktioner:

1. Fungerer som søvntræner

Farven på lampen signalerer for dit barn når det er OK at stå op. Orange betyder at der er 30 minutter eller mindre til det er tid. Grønt lys betyder at det er tid til at stå op. Tiden for, hvornår pingvinen skal blive grøn indstiller i selv og kan tilpasses familens hverdag. 

2. Fungerer som trådløs højtaler

PAM har bluetooth og du kan tilslutte fx. din mobil og spille musik via uret.

3. Vælg selv farve på natlampen

I kan selv vælge farve på natlampen. Der kan vælges mellem multifarvet, rosa, hvid, blå og rød. Natlampen kan være tændt hele natten eller med timer på 30 minutter.

Lampen har et genopladeligt batteri og lades med USB kabel.

Den måler ca. 17 cm i højden.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af Agnethe
Den. 02-04-2019

4 stjerner ud af 5

Vi har kun haft den kørende i få dage, men har rigtig god effekt af den for vores børn med autisme og adhd.Eneste down-side er at man lige skal huske at være opmærksom på batteriet og at den skal lades længe fra starten af. En god ting er at begynde opladningen fra morgenen af, så den er klar til aften og de næste par dage.