Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 25 %
DKK 599,25
DKK 799,00

Størrelse

Find din størrelse

Tast din tøjstørrelse og din højde, så kan du finde ud af, hvilken størrelse vikle, du skal vælge. Guiden er vejledende.


GSM: 245
Materiale: 60% bomuld og 40% hamp
Type: Vævet fastvikle
Farve: Lyseblå til mørkeblå i en smuk gradient

Kun 2 tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Yaro Four Winds Aqua Grad Natural er en fastvikle med hamp. En lækker blend med 60% bomuld og 40% hamp. Den vejer 245 g/m2 efter vask. 

Denne vikle er ledt og luftig og passer til alle vejrtyper - også en varm sommerdag. Den er lidt stiv i starten, men den bløder forholdsvis hurtig op ved ihærdigt brug. 

Farverne går fra lys blå i en smuk gradient over til mørk blå.

Viklen vil kunne bruges til alle aldre. Jeg vil anbefale at bløde viklen op inden den bruges på en nyfødt - så den er helt blød. 

Hvis det er din første fastvikle, så er det ikke sikkert, at denne er det rette valg. Jeg vil anbefale at du kigger på en vikle der en anelse mere blød fra start. 

Four Winds Aqua Grad hemp slyngen er forholdsvis nem at binde, har en fin tekstur med en anelse grip, der gør at viklen bliver siddende, når den først er bundet. 

Hvordan blødgør jeg min Yaro fastvikle med hamp? 

Hvis du synes din vikle er lidt stiv og svær at arbejde med når du får den, så kan du gøre flere ting for at gøre den blød og lækker.

Mine 3 beste tricks:

1. Vask viklen, lad den tørre og damp stryg den - en dampstrygning bløder altid en vikle godt op, og er et vigtigt skridt til en lækker blød vikle.

2. Brug den som hængekøje - har du købt en vikle der er lang nok til at binde rundt om f.eks. spisebordet? Så kan du bruge den som hængekøje og lade ungerne lege i den. Bare rolig - det kan den sagtens holde til. 

3. Bind knuder på den. Måske du har et barn der synes det er en sjov leg at binde knuder og binde op igen? Det er i hvert fald også en god måde, at få din nye vikle blød som smør - hurtigt.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 23-09-2019

5 stjerner ud af 5