30-40% på alt Soft Gallery - tryk her og se udvalget

Wobbels produkter er indbyder til leg og er udviklet til at styrke, træne samt udfordre din og dit barns balance, fantasi og motorik.

Læs mere
Wobbel Rundt Balanceboard u. uldfilt

Wobbel Rundt Balanceboard u. uldfilt

1.099,-824,-
Spar 25%

Wobbel er et forholdsvis nyt mærke, som har fokus på at tilføre energi og bevægelse til hverdagen. Deres mission er at få børnene til at lege, tænke og udforske selv. Designeren bag Wobbel ville væk fra pre-defineret legetøj og de mange skærme, som hurtigt kan fylde meget et barns hverdag.
Produkterne er ikke designet med én funktion, men til at udvide dit barns fantasi og til at give energi. Mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser.

Der er lagt sjæl og hjerte i alle produkterne fra Wobbel. Produkterne er designet med passion. Produkterne er autentiske og anderledes og lavet til at få børnene væk fra skærmene og pre-difineret legetøj. Produkterne stimulere dit barns motorik, sind, krop og sjæl.

Wobbel er et aktivitetslegetøj, som indbyder til leg og udvikler og træner dit barns motorik og balance. Produkterne er designet til indendørs brug, men kan bruges udenfor. Men udsættes produkterne for meget fugt, vil dette påvirke træet og belægningen.

Specifikationer

Produkterne kan bruges fra barnet er 0 år og opefter. Og de kan bære helt op til 100 kg.
Der er kun anvendt naturlige materialer og produkterne er CE mærket. Produkterne kræver ingen vedligeholdelse og de kan tørres af med en fugtig klud. Har man sarte eller ujævne gulve anbefales det at bruge sin Wobbel på et tæppe, så hverken gulvet eller overfladen på din Wobbel bliver ridset.
Da produkternes overflader kan være glatte, anbefales det at børnene leger på dem med bare tær. Er der tale om helt små børn anbefales det at der leget under opsyn, eventuelt med en voksen i hånden.