DKK 649,00

Udsolgt


Bemærk længere leveringstid: 1-3

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

WILD DOVE sengerand fra Småfolk i en fin råhvid farve med dertilhørende pose til nem opbevaring og transport. På stoffet er der små print af æbler i grå og gul. Økologisk betræk med lynlås, som nemt kan tages af og vaskes.

En sengerand kan bruges til sikkerhed omkring tremmesengen, så dit barn ikke kan sidde fast med foden imellem tremmerne eller slår sig. Ligeledes kan den bruges til at skærme for eventuelle stimulanser omkring, så dit barn hurtigere falder i søvn, da der er komplet afskærmet for udsyn.

Med det tykke lag fra sengeranden omkring dit barns tremmeseng er der til alle sider blød komfort som samtidig hjælper med at holde direkte træk ude. Den hyggelige indramning giver samtidig tryghed for dit barn, som ikke skal forholde sig til for mange indtryk. 

Sengeranden er lavet af fast skum, som gør at den nemt kan stå selv. Længden er på 345 centimenter, og kan let bruges til alle senge som ikke overskrider disse mål. Passende til en standard tremmeseng på 60 x 120 centimeter.

Dette design er en kollektion hvor der også findes sengetøj, barnevognspude, babynest, puslehynde, stofbleer og betræk til ammepude.

Vask:
Vaskes i hånden eller på skåneprogram. 

Materiale:
Betræk er 100% Økologisk Bomuld. Skum lavet af polymer. Øko-Tex-certificeret.

Mål: 
H30 x L345 x B5 centimeter