OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Voksen sengetøj i høj kvalitet

Voksen sengetøj passer til dyner der måler 140 x 200 cm, og det er vigtigt med sengetøj i høj kvalitet for at optimere betingelserne for en god nats søvn bedst muligt. Du kan her hos Liam & OS finde et stort og nøje udvalgt sortiment af dyne- og hovedpudebetræk i voksenstørrelser. Du kan se alle vores varer herunder på siden og lade dig inspirere til dit næste køb.

Sengelinned i høj kvalitet tåler bedre maskinvask uden at gå ud af facon og uden at miste blødhed og farve. At betrækket dertil udgør en stor del af indretningen og stemningen i soveværelset, understreger blot vigtigheden af pænt og lækkert voksen sengetøj, som det du finder herunder.

Læs mere

Sengelinned i høj kvalitet

Kvalitet er det vigtigste, når det kommer til sengetøjet. Med naturlige materialer i stoffet sikrer du dig, at din krop kan ånde i løbet af natten. Mange døjer med nattesved, og med stof i dårlig kvalitet bliver sveden lukket inde under dynen, hvilket giver en varm og våd hud, som igen bidrager til dårlig søvn.

Dertil kommer, at naturmaterialer gør sovemiljøet mere allergivenligt. Det kan både fungere som forebyggende mod allergi, eller til dig, der allerede lider af allergi. Netop derfor finder du kun økologisk sengelinned her hos os.

Blødheden er ligeledes noget, der er højt prioriteret i det sengetøj, du finder her på siden, da et blødt betræk giver rigtig høj komfort.

Voksen sengetøj til det store barn

Når børn bliver omkring de 5 til 6 år, er der mange der begynder at få brug for en voksendyne. Det er naturligvis meget individuelt, hvad barnet har af behov, men mange kan godt lide at være godt pakket ind under dynen. Derfor skifter mange børn fra juniordyne til voksendyne i denne alder.

En ny størrelse dyne betyder også nyt betræk, og mange mærker designer både betræk til børne- og voksendyner. Det giver en rød tråd i designet af betrækket, og det er tilmed ofte muligt at finde samme design i voksenstørrelse som i juniorstørrelse, hvis det ønskes. Selvom man bruger en voksendyne, betyder det jo ikke, at man har en voksen smag.

Når barnet skal skifte dyne og betræk, kan det være en god idé at tage ham eller hende med på råd. Det er både hyggeligt at sidde og kigge på varer sammen, men derudover viser det også respekt for barnet, at det får indflydelse på valget.

Og med det sortiment sengetøj, du kan vælge imellem her hos Liam & OS risikerer du ikke, at der bliver valgt sengelinned i dårlig kvalitet eller design. Alt lever nemlig op til høje krav, og det hele er nøje udvalgt.

Skønne mærker

Vi fører mærker som Fabelab, Smallstuff, Müsli, Soft Gallery og Cam Cam, som egentlig er mærker, der primært designer produkter til børn. Men at de også laver sengetøj i voksenstørrelse, er blot et plus, da deres design er så stilsikre og tidløse, at de også passer perfekt ind i de voksnes soveværelset.

 

Fabelab falder perfekt ind i den skandinaviske mode, og produkterne er bæredygtige og holdt i afdæmpede nuancer.

Smallstuff, der holder til i Århus, er en virksomhed som er nyskabende, samtidig med at de følger tidens trends. De prioriterer at bruge naturlige materialer, og sengetøjet kan snildt både bruges af børn og voksne – det fås nemlig i alle størrelserne.

Soft Gallery er kendt for deres magiske og humoristiske design, som stadig passer perfekt ind i det nordiske hjem. Især deres ugledesign er enormt populært, og det fås også i voksenstørrelse.

GOTS-certificeret

Alle de tekstiler som Müsli bruger i deres produkter er GOTS-certificeret, hvilket bl.a. betyder, at de ikke indeholder formaldehyd, pesticider, tungmetaller og kemikalier. Det er alt sammen stoffer, der kan være skadelige for børn og voksne.

Også mærket Cam Cam samt rigtig mange andre, som du finder her på siden, benytter kun GOTS-certificeret tekstil.

Giv sengelinned i gave

Voksen sengetøj er en perfekt gave, både til den voksne og til barnet, der bruger voksendyne. Kvalitetssengetøj er altid en kærkommen gave, og med udvalget her på siden følger der samtidig en æstetik udover det sædvanlige med.

Hvem vil ikke gerne hjælpe andre med at få en behagelig nattesøvn? Det er trods alt ⅓ af vores liv, vi bruger på at sove, og derfor bør sengetøjet prioriteres højt.

Giv silkeblødt sengetøj i gave, eller forkæl dig selv. Vi har hurtig levering og 30 dage returret.