Med en Vanamo ringslynge får du fantastisk høj kvalitet og æstetisk design og et produkt, som er 100 % økologisk. Så kan du med god samvittighed bære dit barn tæt ved dig og få hænderne fri. Ringslyngerne kan bruges fra barnet er spæd til det er så tungt, at du ikke kan bære det mere. Se udvalget herunder.

Ringslynger er blevet meget populære, da de er ideelle til de hurtige ture: Når du skal over at handle, og ikke orker at pakke barnet i barnevognen eller klapvognen, når du skal op og ned ad trappen, eller når du lige skal over og hente de større børn, og har brug for frie hænder. Til de længere ture kan du i stedet vælge en Vanamo fastvikle.

Med Vanamo ringslynger og fastvikler får du super høj materialekvalitet og 100 % økologi, og så får du en vikle, som er udført æstetisk rigtigt smukt.

Læs mere
Vanamo ringslynge Kide Kosmos

Vanamo ringslynge Kide Kosmos

100% bomuld
GSM: 300
899,-584,-
Spar 35%
Vanamo ringslynge Kide Hiili

Vanamo ringslynge Kide Hiili NB

100% bomuld
GSM: 290
849,-552,-
Spar 35%
Vanamo ringslynge Kide Inari

Vanamo ringslynge Kide Inari

100% bomuld
GSM: 270
899,-584,-
Spar 35%

Hvad er en Vanamo ringslynge?

En Vanamo ringslynge er – ligesom alle andre ringslynger – en vikle, som er sat sammen af to metalringe i den ene ende. Det gør, at en ringslynge er meget nemmere og hurtigere at montere end f.eks. en strækvikle og en fastvikle, og lige netop derfor er ringslynger blevet meget populære.

Vanamo producerer slynger i mange forskellige naturlige materialer, herunder bomuld og hør.

  • Hør har den fordel, at det er et enormt stærkt materiale, og så er det meget luftigt, hvorfor det er ideelt til sommerbrug. En ringslynge i hør kan dog sagtens bruges året rundt, så længe barnet er klædt ordentligt på.
  • Bomuld er ligeledes slidstærkt, og så er det et dejligt blødt materiale. Hør kan være stift til at starte med, men bliver blødt med tiden. Er du nybegynder, kan det derfor være en fordel at begynde med en Vanamo ringslynge i bomuld.

Sådan bærer du barnet

Hvis du aldrig før har prøvet at bære dit barn i en slynge eller vikle, kan det virke uoverskueligt at sætte dig ind i de mange bærestillinger. Men det er faktisk ganske enkelt, når først du kommer i gang. Især med en ringslynge, da den ikke skal bindes, men nemt strammes til via metalringene.

 For ringslynger gælder det, at barnet altid skal bæres i såkaldt ”frøstilling”. I denne stilling er barnets ben spredte, og bøjet som om, barnet sidder på hug. Knæene skal altid være over numsehøjde – præcis som hvis du selv sætter dig på hug. Denne stilling indtager barnet også helt af sig selv, hvis det bliver båret op eller lagt på ryggen.

At amme i smukke mønstre

Vanamo ringslyngen kan også bruges til at amme i. Det er bl.a. hensigtsmæssigt at kunne tage ringslyngen frem, hvis du er ude og gerne vil amme dit barn diskret. Her tager du ganske simpelt ringslyngen på, hvorefter du placerer barnet liggende i slyngen, og breder den ud under barnet.

Vanamo ringslyngerne fås i de smukkeste design, så du kan bære dit barn med stil. Den finske, familiedrevne virksomhed har taget udgangspunkt i den finske tradition for håndværk i høj klasse, og mønstrene fås både i klare og afdæmpede farver. Ud over at bære dit barn med stil, giver du det også et kemifrit og allergivenligt miljø med Vanamos ringslynger.

Aflast skuldrene

Når du bruger en ringslynge, er vægten kun på den ene skulder, og derfor anbefales det ikke, at du bruger ringslyngen i lang tid af gangen. Ringslyngen skal altså ikke bruges til at bære dit barn i hele tiden, men som en aflastning og et godt alternativ til selv at bære barnet. Der opstår som regel situationer flere gange om dagen, hvor det er nødvendigt at bære barnet, og i disse situationer er det guld værd at hive ringslyngen frem.

Køb din Vanamo ringslynge her på liams.dk. Vi leverer hurtigt og billigt og giver dig 30 dages fuld returret.