OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Med en Vanamo fastvikle kan du bære dit barn fra det er nyfødt, til det er for tungt for dig at bære. Du kan både bære det mave mod mave, på hoften og på ryggen, og med en fastvikle fra Vanamo er du sikret høj kvalitet og en vikle, som er fremstillet af 100 % naturlige og økologiske materialer.

Alle fastvikler fra Vanamo er GOTS-certificeret, som er en standard, der sætter meget strenge krav til hele processen fra høst til det færdige produkt. Det gælder også ting som forsendelse og emballering, og så er der også krav til, at alle arbejdsforhold i hele processen skal være i orden.

Det sikrer dig derfor et rent og naturligt produkt uden skadelige kemikalier, samtidig med at du støtter gode arbejdsforhold for alle, der er involveret og er med til at passe godt på vores jord.

Læs mere
Vanamo fastvikle Kide Hiili NB

Vanamo fastvikle Kide Hiili NB

 • 5
 • 7
GSM: 253
100% økologisk GOTS certificeret bomuld
1.349,-1.012,-
Spar 25%
Vanamo fastvikle Kide Valo

Vanamo fastvikle Kide Valo

 • 7
GSM: 277
25% merino uld og 75% økologisk GOTS bomuld
1.525,-1.144,-
Spar 25%
Vanamo fastvikle Pitsi Pallas

Vanamo fastvikle Pitsi Pallas

 • 7
GSM: 296
35% økologisk GOTS bomuld - 65% merino uld
1.525,-1.144,-
Spar 25%
Vanamo fastvikle Kide Uni

Vanamo fastvikle Kide Uni

  GSM: 296
  35% økologisk bomuld og 65% merino uld
  1.525,-1.144,-
  Spar 25%

  Om fastvikler

  En fastvikle er et meget alsidigt bæreredskab, da den kan bruges til nyfødte – også præmatur – og helt op til du ikke længere kan bære barnet (normalt omkring de 20 kg). Med en fastvikle kan du bære dit barn på maven, på ryggen og på hoften, og der er derfor mange muligheder for forskellige positioner.

  Da en fastvikle fordeler vægten på både ryggen og skuldrene, er den egnet til at kunne bruges over længere tid. Fastviklen har sit navn, fordi den er lavet i fast stof, som ikke giver sig. Stoffet er vævet, og det har derfor et diagonalt stræk, men giver sig ikke i længden og bredden. Viklen vokser med dit barn, og fra at dække hele barnet og støtte hovedet, kan den sættes anderledes, så det større barn kan få hovedet og armene fri.

  Finske Vanamo producerer fastvikler i mange forskellige vævede materialer, men det mest anvendte er bomuld. Det er et slidstærkt materiale, som er rigtig godt til dig, der ikke har brugt vikler før.

  Fastviklerne fås i mange forskellige design, som alle er lavet ud fra Finlands traditionelle håndværkstradition, og de smukke farver og mønstre går derfor igen i alle viklerne. Der er både farvestrålende og mere afdæmpede nuancer at vælge imellem, så der er noget for enhver smag.

  Ikke så indviklet, som det ser ud

  Mange bliver uden grund skræmt bare ved tanken om at skulle finde ud af, hvordan man monterer en fastvikle på den rigtige måde.

  Hvis du er nybegynder, er det først og fremmest en god idé at købe en fastvikle fra Vanamo, som ikke er for tyk. GSM eller g/m2 fortæller, hvor tykt stoffet er, og med en GSM der ikke er alt for høj, sikrer du dig, at stoffet er lidt nemmere at vikle.

  Når du har din vikle, er det nemmest at lære den mest simple binding som det første – den såkaldte ”Front Cross Carry” (FCC). Her sidder barnet med sin mave mod din i oprejst ”frøstilling”. Du kan altid starte med at bruge en bamse eller en dukke til at øve teknikken med, og efter kort tid vil det sidde på rygraden, hvordan du gør.

  Vælg den smukkeste fastvikle fra Vanamos

  Hvis du bare gerne vil i gang med at vikle dit barn i en fastvikle og ikke orker at sætte dig ind i alt for meget om materialer, tykkelse, længde osv. så er et godt råd at gå efter den smukkeste vikle. Alle vikler har deres fordele, og hvis du vælger en vikle, som du synes er smuk, vil det automatisk give dig lyst til at prøve den af.

  Med de æstetiske fastvikler fra Vanamo er der rigeligt med smukke fastvikler at vælge i mellem, og så er det en stor fordel, at alle Vanamos produkter tilmed er økologiske og GOTS-certificeret.

  Så tjek alle vores fastvikler fra Vanamo herover, find din favorit, og bestil i dag. Så sender vi den hurtigst muligt, så du kan komme i gang med at vikle.