FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

Vanamo er en finsk, familiedrevet virksomhed, som laver skønne vikler i økologisk GOTS-certificeret bomuld, hamp, hør, uld og forskellige kombinationer af materialerne. Designet er inspireret af den traditionelle, gamle stil fra Finland, og kvaliteten er super høj. Med Vanamos vikler har du rig mulighed for at bære dit nyfødte barn samt småbørn på en yderst hensigtsmæssig måde.

Vanamo producerer både ringslynger og fastvikler, og alle deres produkter er økologiske. Det giver dig en tryghed som forældre, når du køber en vikle fra Vanamo, da du kan være 100 % sikker på, at viklen er økologisk og GOTS-certificeret.

Læs mere

Ringslynger fra Vanamo

Hvis du aldrig har prøvet at bruge en vikle eller en slynge før, så er en ringslynge et rigtig godt udgangspunkt. Den er nem at justere, nem at lægge spædbarnet eller det større barn i, og så er den ikke så indviklet, så du behøver ikke brug lang tid på at forstå, hvordan den virker.

Når du bruger en ringslynge, fordeler du kun vægten på én skulder. Derfor anbefales det, at du bruger ringslyngen til de kortere ture, som f.eks. når du skal handle, hente de store børn i institution eller aflaste dit barn, som måske har gået en lang tur, og ikke selv kan tage de sidste skridt hjem. Ringslyngen kan også være perfekt, hvis du skal op og ned ad mange trapper hver dag, og ikke altid har tid til at dit barn tager alle trinene selv.

En ringslynge fra Vanamo er desuden rigtig god til at amme i, og barnet vil under amningen være helt tæt på dig, samtidig med at du har mulighed for at bevæge dig, hvilket kan være afgørende i nogle situationer.

I barnets første seks måneder er mave-mod-mave en god bærestilling, da barnet dermed ligger tæt op ad dig og dit hjerte, og samtidig er i den ergonomisk korrekte ”frøstilling”.

Når du bruger Vanamos ringslynge, er det vigtigt, at den er bredt godt ud over din skulder og ud i ringen, som du trækker den igennem for at stramme til. Det er desuden vigtigt, at du strammer godt til om barnet, så det sidder højt og tæt ind til dig. Når barnet bliver større, kan du også bære det udadvendt og på ryggen.

Fastvikler

Vanamo laver også fastvikler, og som der ligger i ordet, er det vikler, der er faste og ikke giver sig, når der bliver trukket i dem. Det gør dem rigtig gode til at bære større børn i.

Vanamo laver fastvikler i mange forskellige materialer, men er du nybegynder inden for vikler, er 100 % økologisk bomuld er godt sted at starte.

Fastviklerne fås desuden i forskellige tykkelser, og hvor den tyndeste udgave passer godt til spædbørn, er den tykkeste udgave ideel til større børn.

Hvis du synes, at de mange valg forvirrer, mere end de gavner, er et godt valg den mellemste tykkelse.

Vanamos fastvikler aflaster ryggen, og de kan bruges til at bære børn helt op til 20 kg. Ligesom med ringslyngen kan fastviklen bruges til at bære det nyfødte barn i ”frøstilling”, hvor knæene er over numsens højde, og når barnet bliver ældre, kan du bære det på ryggen eller på hoften.

Økologiske vikler

Alle Vanamos produkter er som nævnt GOTS-certificeret, hvilket sikrer dig som forbruger, at produktet er 100 % økologisk og lever op til strenge krav om arbejdsforhold og forarbejdning, produktion, emballering, handel og forsendelse.

Når du bærer dit barn i en slynge eller vikle fra Vanamo kan du altså være sikker på, at barnet ikke bliver udsat for skadelige kemikalier, og du giver samtidig dit barn et allergivenligt miljø at sove og blive båret i.

Samtidig er du med til at passe på vores jord, når du vælger GOTS-certificerede produkter.

Om Vanamo

Med Vanamo får du et stykke af den dyrebare finske natur. Hver slynge eller vikle er omhyggeligt designet, og der bliver kun brugt de mest naturlige og rene materialer i produceringen.

Hos Vanamo er man ikke i tvivl: Det at bære dit barn tæt på dig, er den mest naturlige måde at passe på barnet på. Barnet har brug for nærhed og tryghed, og det får det, når det bliver båret tæt til kroppen.

Mønstrene er inspireret af de traditionelle, finske håndvævede tekstiler og trækker dermed tråde til Finlands fantastiske natur og historie. Den familiedrevne virksomhed Vanamo kombinerer på fineste vis fantastiske naturlige materialer med smukt design. 

Er du i tvivl om, hvilken vikle eller slynge du skal vælge, er du velkommen til at kontakte Lea, som er uddannet slyngevejleder, hos Liams.dk på mail eller telefon.

Har du helt styr på, hvilken Vanamoslynge eller -vikle, du skal have, så er det bare om at få bestilt den. Vi har billig og hurtig levering. Husk at du altid har 30 dages returret og mulighed for at dele betalingen op.