Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 5. August
Spar 20 %
DKK 398,40
DKK 498,00
Materiale: Fyld: 100% økologisk merino uld - betræk: 100% økologisk og gots certificeret bomuld

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Giv dit barn de bedste forudsætninger for en sund og god nattesøvn med en junior uldpude fra Cocoon Company. Ulden sørger for at junior ligger tørt og behageligt hele natten.

Uldens mange egenskaber kender vi nok mest fra de uldne sweatre, mange af os bruger om vinteren, men vidste du, at uldfibrene også giver en helt fantastisk hvileplads til hovedet om natten? Med denne helt utroligt bløde pude fra Cocoon Company giver du dit barn en økologisk og naturlig pude at lægge hovedet på.

God pude = god nattesøvn

Især for børn er nattesøvnen helt utroligt vigtig for udviklingen og humøret. Med en god nattesøvn i bagagen er dit barn bedre rustet til en dag fuld af nye og spændende oplevelser og ny lærdom.

Med en god og sund pude giver du dit barn alle muligheder for at få en god nattesøvn og vågne op med appetit på en ny og spændende dag.

Pleje og vask af Cocoon Company uld og kapok

Cocoon Company laver en lang række produkter med både uld- og kapokfyld, der gør det muligt for dig at skabe et sundt og behageligt sovemiljø for hele familien.

En anden fordel ved produkterne er, at de er utroligt lette at holde. Både uld og kapok kræver meget sjældent vask, med mindre de bliver decideret beskidte.

Når du skal vaske dine kapokprodukter, anbefaler vi, at du bruger økologisk vaskemiddel, hvorimod du til uldprodukterne skal vælge et vaskemiddel med lanolin, der hjælper med at vedligeholde uldens fordele.

Vi har altid et stort udvalg af Cocoon Companys gode produkter, så du kan skabe præcis det sovemiljø du ønsker – og bestiller du i dag, kommer dine varer i løbet af ganske få dage.

Kig dig omkring på shoppen, og find uldpuder og -dyner til hele familien i dag!