Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Uld køredragt – varm og dejligt behagelig

Med en varm og lækker uld køredragt undgår dit barn at blive koldt, når du putter det i barnevognen, tager det med på en tur i klapvognen eller i autostolen. En køredragt i blød og isolerende uld er nærmest uundværlig i de måneder, hvor kulde og vind kan gøre det svært for den lille at holde på varmen.

Hos Liam & OS finder du udelukkende køredragter af høj kvalitet, af den bedste uld og i dejlige design. Uanset, hvilken du bestemmer dig for, vil den holde kulde og fugt væk fra den lille fra de tidlige efterårsmåneder, gennem vinteren og indtil foråret melder sin ankomst.

Læs mere
Engel uld fleece heldragt Blue Melange

Engel uld fleece heldragt Blue Melange

  499,-

  Kvalitet, komfort og smart design

  Som med så meget andet kan det ikke betale sig at gå på kompromis med kvaliteten, når du vælger en køredragt til dit barn. Den skal naturligvis være den absolut bedste. Med en køredragt i uld er du med til at beskytte dit barns helbred, så det altid føler sig lun og godt tilpas, uanset hvor det befinder sig.

  I vores sortiment finder du mange fantastiske uld køredragter, blandt andet fra danske Joha. Vælger du en af dem, er du garanteret noget af det ypperste inden for uldprodukter. Joha har i over 50 år været et af de mest populære brands inden for uldprodukter. Det skyldes en fantastisk kombination af bedste kvalitet og materialer, perfekt forarbejdning og pasform og sødt og charmerende design. Herudover får du et bæredygtigt produkt, der er godkendt til at benytte EU's officielle miljømærke EU ECOLABEL.

  Vælg den rette køredragt til dit barn

  En køredragt er ikke blot en køredragt, og det er derfor vigtigt at have fokus på følgende, så du får den mest optimale løsning:

  • Vælg uld, og få et naturligt produkt med masser af gode egenskaber
  • Lynlås eller knapper gør dragten nem og hurtig at tage på og af
  • Væg mellem forskelligt design (for eksempel tykkelse og vævning), ribstrik og folde-ombuk ved hænder og fødder for bedste komfort

  Ulds mange fantastiske egenskaber

  Uld er et skønt naturmateriale med mange kvaliteter:

  • Isolerende: Virker temperaturregulerende, så dit barn hverken bliver overophedet og drivvåd af sved eller iskold af kulde. Ulden regulerer temperaturen alt efter de aktuelle vejrforhold.
  • Fugtabsorberende: Indkapsler og absorberer fugt svarende til mellem 35-40 % af sin vægt. Uld bliver aldrig klam og våd, og barnet forbliver dejligt tørt.
  • Antibakteriel: På grund af indholdet af lanolin har ulden bakterielle egenskaber og er derfor lugtresistent.

  Til mange af køredragterne anvendes merinould. Det er et virkeligt lækkert og meget fint materiale, som har den almindelige ulds positive egenskaber. Herudover føles det superblødt mod barnets hud og er helt og aldeles kradsefrit.

  Med en køredragt i uld er du med til at beskytte dit barns helbred og optimere dets velvære, så det altid føler sig godt tilpas. Kombinér eventuelt med en sød uld hue, et par lækre uld baby futter eller dejlige uld vanter.

  Tjek udvalget her i shoppen, og find din favorit. Skulle du have brug for at få den byttet til en anden model, har du som altid 30 dages returret.