15% på alle pusletasker lige nu 👏🏻😍 Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter

Med en bæresele som Tula Toddler kan du bære din tumling, når benene bliver trætte, eller der er brug for lidt ekstra omsorg.

Læs mere
Tula Toddler bæresele Lanai

Tula Toddler bæresele Lanai

1.199,-
Tula Toddler bæresele Lovely

Tula Toddler bæresele Lovely

1.199,-
Tula Toddler bæresele Archer

Tula Toddler bæresele Archer

1.199,-
Tula Toddler bæresele Black Lightning

Tula Toddler bæresele Black Lightning

1.199,-
Tula Toddler bæresele Bliss Bouquet

Tula Toddler bæresele Bliss Bouquet

1.199,-
Tula Toddler bæresele Blossom

Tula Toddler bæresele Blossom

1.199,-
Tula Toddler bæresele Camosaur

Tula Toddler bæresele Camosaur

1.199,-
Tula Toddler bæresele Coast Twilight Tulip

Tula Toddler bæresele Coast Twilight Tulip

1.199,-
Tula Toddler bæresele Discover

Tula Toddler bæresele Discover

1.199,-
Tula Toddler bæresele Electric Leaves

Tula Toddler bæresele Electric Leaves

1.199,-
Tula Toddler bæresele French Marigold

Tula Toddler bæresele French Marigold

1.199,-

Tula Toddler – tryghed for tumlinger

Selv om de fleste af os forbinder brugen af vikler og bæreseler med de helt små, så findes der også begge dele, der kan bære de større børn.

Rigtig mange af os kender en strækvikle, som egner sig perfekt til de nyfødte, eller fastvikle, til de lidt større. Men hvad med når vores tumlinger bliver for store til at bære på den måde – eller det bare skal gå lidt hurtigere med at får dem op?  Se udvalget af Tula Toddler til tumlinger herunder.

En bæresele til tumlinger

En bæresele er let at have med i tasken og giver dig mulighed for at give din tumling en pause helt tæt på dig, når verden bliver for stor eller benene for trætte.

Din tumling er tung at have på armen og har måske ikke tålmodigheden til at vente, mens du binder viklen. Men med en Tula Toddler bæresele får du mulighed for at tage på tur uden at skulle have en klapvogn ved hånden eller et barn på armen, når det bliver træt og trænger til at komme op. Få en række skønne fordele med en Tula i pusletasken.

  • Det er behageligt for dig at bære, og du har hænderne fri, mens dit barn er helt tæt på dig.
  • Selen kan bruges både på ryggen og maven – og grundet de vatterede stropper og det bløde mavebælte belaster det dig ikke.
  • Dit barn sidder i den optimale ergonomiske m-stilling, hvor knæene er højere end numsen

Med en Tula bliver du mere mobil, fordi du kan lade klapvognen stå hjemme, og du kan give dit barn den tryghed og nærhed, der kan være brug for, når verden bliver lidt overvældende.

Ergonomi og komfort

Når du vælger en Tula Toddler får du en bæresele, hvor der virkelig er tænkt over alle detaljer, både når det kommer til dit barns, men også din komfort.

  • Blødt og polstret mavebælte og stropper, der er lette at indstille, så du opnår den optimale bærekomfort uden at belaste din ryg og lænd.
  • Ergonomisk siddeplads til din tumling. Med det bredeste panel og polstring til knæhaserne sidder dit barn både ergonomisk og behageligt på både ryg og mave.
  • Stor mulighed for indstilling, så selen kan bruges fra 11-24 kg.

Når du har dit barn i en Tula Toddler, giver du barnet muligheden for at opleve verden fra dit synspunkt og åbner for samtaler, der ikke ville kunne lade sig gøre, hvis han eller hun sad i en klapvogn.

Kommer dit barn til at kede sig lidt, kan du med fordel bruge en ammehalskæde som underholdning. På den måde undgår du, at legetøj og bamser bliver tabt på vejen.

Fede features

Der kan være dage, hvor der er brug for et ekstra hvil, selvom middagsluren måske egentlig er strøget.

I en Tula Toddler har du mulighed for at støtte dit barns hoved, hvis han eller hun falder i søvn i selen. Der sidder nemlig en skøn hætte på selen, der kan slås op og bindes fast, så dit barn ikke får ondt i nakken under luren i bæreselen.

Når du har et barn på ryggen eller maven kan det være svært at skulle jonglere rundt med tasken, hver gang du skal have mobilen eller pungen frem. Derfor er det så smart, at der på mavebæltet af denne model findes en stor og praktisk lomme med plads til de vigtigste ting, der gerne skulle være lette at komme til.

Efter en dag i brug og en tur i tasken kan et være godt med en tur i vaskemaskinen, og det kan Tula sagtens klare. Den lækre sele er fremstillet i slidstærkt Oeko-Tex Standard 100-certificeret bomuld, Derfor kan den gå i vaskemaskinen med koldt vand og vaskemiddel uden blegemiddel.

Har du lyst til at prøve en Tula Toddler, har Liam & OS et skønt udvalg af de mest fantastiske farver og mønstre, der giver lidt knald på hverdagen. Samtidig giver vi dig muligheden for at dele din betaling op gennem viabill.

Kig dig omkring og bestil din favorit allerede i dag!