Spar 20 %
DKK 895,36
DKK 1.119,20

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Tula Explore er en bæresele fra Tula som giver dig mulighed for, at bærer dit barn på 3 ergonomisk korrekte måder. Dette er den første bæresele fra Tula som giver dig mulighed for, at bære dit barn med ansigtigt udad. 

1. Front bæring med babys ansigt indad.

2. Front bæring med babys ansigt udad.

4. Ryg bæring

Bæreselen kan bruges fra nyfødt og op til 20 kg, og den kræver ingen spædbarnsindsats.

Penelet som støtter babys krop, kan justeres i 3 bredder. Dette sikrer at dit barn bliver støttet korrekt imens det vokser. Desuden kan panelet, hvor babys numse er placeret, indstilles så barnet altid har korrekt støtte fra knæhase til knæhase. 

Nakkestøtten kan justeres så der altid ydes optimal nakke og hoved støtte.

Den er lavet i 100% bomuld, som både er tyndt, blødt og nemt at rengøre. Selen kan vaskes i maskine ved skånevask uden problemer.

Skulderstropperne er vatterede, så de yder den bedste komfort. Mavebæltet er desuden også vatteret, ligesom knæstøtten til barnet er.

Der medfølger en hætte som kan beskytte mod vind og vejr. Den kan sættes på og tages af - alt efter behov :-) Hætten kan også bruges som afskærmning, hvis du vil amme i bæreselen.

Vær opmærksom på, at barnet nemt bliver overstimuleret, og at bære barnet med ansigtet udad, kun skal være i korte perioder. Hos Liams.dk anbefaler vi altid, at barnet primært bæres med ansigtet indad mod mor og far. Barnet aflæser omverdenen i sin mor og fars ansigt. At barnet vender udad er ikke forkert, man skal blot huske at gøre det i korte perioder :-)

Har du spørgsmål til dette, eller bæreselen generelt, så skriv endelig til mig på info@liams.dk.