Det amerikanske firma Baby Tua har i 2018 lanceret den nye bæresele, Tula Explore.

Læs mere
Tula Lumbar Support stykke til bæresele

Tula Lumbar Support stykke til bæresele

175,-
Tula bæresele Explore Peggy

Tula bæresele Explore Peggy

1.399,-
Tula Explore Coast Archer

Tula Explore Coast Archer

1.399,-

Tula bæresele Explore Coast Peggy

1.399,-
Tula bæresele Explore Coast Bolt

Tula bæresele Explore Coast Bolt

1.399,-

Tula Explore – komfort og ergonomi

Ved første øjekast ligner den Tula Free to Grow, men som noget helt nyt kan denne sele bruges til udadvendt bæring. Det kan du læse mere om herunder.

Tula Explore har Tula føjet en ny måde at bære på til deres repertoire. Det er første gang, de har lavet en bæresele med muligheden for at bære baby med ansigtet udad, det har længe været et kontroversielt emne, men flere og flere firmaer tilføjer efterhånden denne mulighed til deres bæreseler. Se Tula udvalg af bæreseler med udadvendt bæring herunder, og læs mere om at bære dit barn rigtigt i en bæresele under produkterne.

Bær ergonomisk

Tula har altid været synonym med ergonomi og komfort. Med den nye model får du nu ikke bare de to velkendte bæremuligheder, men også en helt tredje.

  • Mavebæring med ansigtet indad. Den bedste bærestilling for de helt små, da det skærmer og giver den ultimative tryghed.
  • Rygbæring med ansigtet indad. En super god bærestilling for de lidt ældre, der giver mulighed for at se verden over mors eller fars skulder.
  • Mavebæring med ansigtet udad. Den nyeste bæremulighed, der giver de mindre børn mulighed for at opleve verden.

Selv om bæreselen giver muligheden for at bære med ansigtet udad på en ergonomisk korrekt måde, anbefales det, at man kun bærer på denne måde i korte perioder ad gangen. Grunden er, at baby let bliver overstimuleret og ikke kan vende sig væk, som han/hun ellers kan, når der bæres med ansigtet indad.

Udadvendt bæring bør først bruges, når baby er stor og stærk nok til at holde hovedet selv.

Vokser med baby

En af de rigtig smarte features ved Tulas nye bæresele er, at den ved hjælp af en række enkelte indstillinger kan bruges fra baby er nyfødt og op til cirka 20 kg – helt uden spædbarnsindsats.

Du kan indstille bæreselens panel både i bredden og højden, så der hele tiden ydes den optimale støtte alle de vigtige steder. Det betyder, at du kan bære din baby uden at gå på kompromis med ergonomien og kvaliteten, fra nyfødt og indtil der ikke er brug for bæring mere.

Ligesom selen vokser med baby, kan den også indstilles til at passe dig helt perfekt og udvides eller mindskes, alt efter hvilken størrelse den, der bruger den, har. Med indstillelige stropper og mavebælte kan bæreselen bruges af stort set alle størrelser og begge køn.

Hvad er den ergonomiske stilling i bæreseler?

Når du bærer i en bæresele, er det vigtigt, at du sørger for, at dit barn sidder rigtigt. Det er vigtigt fordi babys hofter ellers kan blive overbelastede.

Den ergonomiske stilling betyder, at baby skal sidde med knæene højere end numsen, således at der fra fod til fod skabes et M.

Der skal desuden være støtte til ryggen, helt op til armhulerne.

 

Om du bruger selen meget eller lidt, så er det altid vigtigt, at denne stilling bliver overholdt, derfor kan de fleste bæreseler indstilles på flere leder i både længde og bredde.

Bær dit barn

Tula har et skønt katalog af bæreseler, og her hos Liam & OS har vi valgt de bedste af dem, så du kan bære dit barn komfortabelt.

At bære sit barn giver den bedste og tryggeste start på livet og har stor værdi for babys senere udvikling og tilknytning.

Bæreselen er bare en af de måder, hvorpå du kan bære dit barn, uden at blive træt i armene.

Der findes også:

  • Strækvikler, der er det helt perfekte at bære helt små babyer i.
  • Fastvikler, der fungerer ligesom strækviklen, men er egnet til større børn også, fordi den støtter mere og kan bindes på forskellige måder. Du kan finde inspiration til bindinger i disse
  • Ringslynger, der er perfekte at bruge på korte ture, eller i situationer hvor baby skal meget op og ned.

Der er altså rig mulighed for at finde en bæreløsning, der passer præcis til jeres familie og behov. Babybæring bliver mere og mere udbredt, og derfor kan du i dag vælge mellem alle de skønne produkter, når du ønsker at bære din baby.

Lige meget, hvordan du ønsker at bære din baby, så har Liam & OS helt sikkert en bæreløsning, der passer til jer. Kig dig omkring, og bestil din favorit i dag!