OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe
Spar 40 %
DKK 407,40
DKK 679,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Tula har lavet flotte børnerygsække som passer til de større børn som er vokset ud af bæreselerne - på den måde kan Tulas flotte designs stadig bruges af de fleste i familien. 

Tasken har et fedt retrodesign med mange fede funktioner. Den er lavet i vandafvisende materiale, hvilket gør den let at holde ren. Den er perfekt til skolesager, eller blot hvis barnet skal på eventyr.

Rygsækken findes i mange fede designs - lad dit barn vælge sin favorit. 

Den har justerbare skulderstropper som gør at den kan tilpasses barnets ryg og er behagelig at bære for barnet. De er desuden bløde og rart og gnaver ikke. 

Den har en perfekt størrelse til tumlingen og det større barn. Rygsækkene fra Tula er ca. 10 cm. i dybden og 23 cm. i højden, samt 30 cm. i bredden med justerbar brystrem.

Den har en enkel, magnetisk lukning, hvilket gør det nemt for barnet selv at lukke og åbne rygsækken. 

Med det personlige navneskilt som er fastmonteret på indersiden af rygsækken, kan barnet gøre tasken endnu mere personlig. På navneskiltet står der også "Keep doing what your love", som er Tulas motto. 

Sidst men ikke mindst er tasken udstyret med et mindre håndtag på toppen som gør det nemt at bære tasken rundt, hvis den ikke lige skal på ryggen.