OPHØRSUDSALG - MINIMUM 35% RABAT PÅ NÆSTEN* ALT - HAR DU FUNDET NOGET DU KAN LI'? Vi har få på lager tilbage af hver, så vente ikke for længe

Med en Tula bæresele kan du bære dit barn trygt og sikkert, mens du kan bevæge dig rundt uden de begrænsninger, der er med en klap- eller barnevogn.

Læs mere

Tula Lumbar Support stykke til bæresele

Tula Lumbar Support stykke til bæresele

175,-114,-
Spar 35%
Tula bæresele Explore Peggy

Tula bæresele Explore Peggy

1.399,-1.049,-
Spar 25%

Tula Explore Coast Bolt

1.399,-979,-
Spar 30%

Tula bæresele Explore Coast Peggy

1.399,-909,-
Spar 35%
Tula bæresele Free To Grow Coast Peggy

Tula bæresele Free To Grow Coast Peggy

1.299,-844,-
Spar 35%
Tula børnerygsæk First Place

Tula børnerygsæk First Place

679,-407,-
Spar 40%
Tula Toddler bæresele Archer

Tula Toddler bæresele Archer

1.199,-1.079,-
Spar 10%
Tula vikletai Play

Tula vikletai Play

1.399,-
Tula Toddler bæresele Black Lightning

Tula Toddler bæresele Black Lightning

1.199,-
Tula bærsele Free to Grow Coast Aurora

Tula bærsele Free to Grow Coast Aurora

1.299,-844,-
Spar 35%

Tula – bæreseler i topkvalitet

Glem alt om at belaste arme, skuldre og ryg med den lille på armen, og glæd dig til masser af frihed og bevægelighed.

At bære dit barn i en af de fantastiske bæreseler fra amerikanske Baby Tula er både praktisk og komfortabelt for dig og skaber nærvær og tryghed for dit barn. Her i shoppen fører vi tre modeller fra den populære Tula-serie. Kig dig om, og find den, som passer bedst til dig og dit barn.

Fra passion til produktion

Historien om Baby Tula er historien om, hvordan en praktisk løsning på et personligt problem, gik hen og blev et globalt fænomen og en kæmpe succes.

To menneskers kærlighed til hinanden og til at rejse verden rundt med en rygsæk på ryggen fik en langt større betydning for deres liv, end de nogensinde havde forestillet sig.

Det startede med en praktisk babyslynge til deres første barn, resulterede i deres første hjemmelavede bæresele til deres andet barn. Herfra tog det fart. Der blev fremstillet bæreseler til familie og venner i den umiddelbare omgangskreds. Da andre begyndte at vise stor interesse for deres bæresele, besluttede de sig for at sætte gang i en egentlig produktion.

Det blev starten på Baby Tula og en verdensomspændende iværksættereventyr.

Popularitet, kvalitet og funktionalitet

Det er blevet fantastisk populært at bære sit barn i en bæresele. Efterspørgslen på bæreseler af høj kvalitet er nærmest eksploderet gennem de senere år. Det er der naturligvis en rigtig god grund til, og det er den ganske enkle, at det er en superpraktisk og virkelig komfortabel måde at transportere sit barn rundt på.

Hos Liam & OS er vi kræsne med, hvad vi udvider og opdaterer vores faste sortiment med. Der skal være tale om produkter, hvor vi virkelig føler, at vi kan stå inde for kvaliteten. Da vi først blev opmærksomme på Baby Tula og deres serie af bæreseler, havde vi ikke brug for at overveje ret længe, om de var interessante for os. Det var de selvfølgelig, og deres enorme popularitet viser, at vi traf et godt valg.

Brandet er kendt for sin høje kvalitet og kompromisløse holdning til design, materialer, forarbejdning, komfort og funktionalitet. Det skal simpelthen sidde lige i skabet hver gang – og det gør det.

Tre modeller – tre forskellige løsninger

Hvad enten du har brugt en bæresele, en slynge eller en fastvikle før, eller det er første gang, at du skal vælge en bæresele til dit barn, er det vigtigt, at du vælger en model, som dækker både dit og dit barns behov.

Her er det først og fremmest størrelsen på dit barn og det, du skal bruge den til, som du bør have fokus på. Skal den bruges til afslappede og dejlige hyggestunder med barnet, hvor det først og fremmest er nærvær, der er det afgørende? Eller skal den bruges til forskellige aktiviteter, som for eksempel længere gåture, indkøbsture, oprydning og rengøring?

Se dig om her i shoppen, inden du beslutter dig for en model. Vi har tre varianter fra Tula-serien i vores sortiment.

  • Tula Explore: En ergonomisk og komfortabel bæresele, som kan anvendes til hele bæreperioden – til det nyfødte barn og op til 20 kg – uden spædbarnsindsats. Der er mulighed for tre bærepositioner: På ryggen, mave mod mave og med babys ansigt ud mod den store verden. Selen er den nyeste i Tula-serien og blev lanceret i 2018.
  • Tula Free-to-grow: En ergonomisk og behagelig bæresele til hele bæringsperioden – til det nyfødte barn og op til 20 kg – uden babyindsats. Bærepositioner: På ryggen og mave mod mave.
  • Tula Toddler: En ergonomisk og behagelig bæresele til det større barn. Den kan anvendes fra barnet er mindst 82 cm og vejer 11 kg (typisk 18 mdr.), og indtil det vejer 27 kg (typisk 4 år). Bærepositioner: På ryggen og mave mod mave.

Bemærk, at der er tale om potentiel anvendelsestid i forhold til alder. Det er vægten og højden, der som udgangspunkt er vejledende for, hvilken bæresele der er egnet til det enkelte barn.

Hver model har sine kvaliteter. Uanset, hvilken du vælger, får du høj kvalitet og en ergonomisk og komfortabel løsning, der kan justeres, så den kan tilpasses dig og dit barn.

Fordele ved at vælge en Tula bæresele

Hver af de tre varianter har deres kvaliteter. Dem kan du læse meget mere om under de enkelte modeller, så du har et godt grundlag, når du skal vælge den, der matcher dit behov bedst muligt.

Hvad enten du bestemmer dig for en Tula Explore, en Tula Free-to-grow eller en Tula Toddler får du en sele med fantastiske egenskaber.

  • Holdbare materialer, lækkert design og optimal forarbejdning for bedste støtte
  • Korrekt ergonomi og høj komfort for både bærer og barn
  • Holdbare materialer og perfekt forarbejdning for ultimativ støtte på hofter og skuldre
  • Indstillelig og justerbar – så den passer til både bærer og barn
  • Fleksibel sele til flere brugere – kan justeres i forhold til den enkeltes højde og vægt
  • Flere smarte og praktiske funktioner og detaljer
  • Fås i mange lækre farver og mønstre

Med en Tula bæresele får du ganske enkelt høj kvalitet hele vejen igennem. Materialer, design og forarbejdning er i en klasse for sig – nemlig den bedste. Du får derfor en sele med fokus på ergonomi og bærekomfort, som er lækker og komfortabel, og som aflaster dig, når du bærer dit barn.

Bestil din hos Liams.dk

Se dig om, tjek informationer og specifikationer, og vælg den bedste løsning for dig og dit barn. Når du bestiller din nye Tula bæresele her i shoppen, har du 30 dages returret på selen. Skulle du ændre mening i forhold til model eller design, og har du brug for at bytte til en anden model, er det naturligvis muligt.

Vask

Når du skal vaske din tula bæresele - ligemeget hvilken en - er det vigtigt at du ikke bruger skyllemiddel, blegemidler eller lign.

Tula free-to-grow bæresele og almindelige bæreseler og toddler bæresele: 

Har bæreselen fået pletter så forsøg at rense den med en fugtig klud og lidt sæbe.

Hvis den skal vaskes i vaskemaskinen, så følg denne vejledning:

Vask på finvask på max 30 grader. Brug ikke blegemidler. Må ikke tørretumbles eller stryges. Brug ikke skyllemiddel. Put det evt. i et dynebetræk eller pudebetræk for at beskytte både sele og vaskemaskine.