•  5 stjerner på Trustpilot
20% på alt Cocoon kapok produkter netop nu! Tryk her. *Gælder ikke i forvejen nedsatte varer og pakker med rabat.

Baby TULA er placeret i San Diago og drives af to fantastiske mennesker som møndte hinanden i college. Deres liv sammen fødte ideen til babu Tula, som nu producerer og leverer fantastiske bæreseler til hele verden, i top kvalitet med ergonomi og komfort 100% i fokus.

Tulas bæreseler er ofte blevet kåret som bedst i test, bedste bæresele og meget andet - og det er der en grund til.

Desuden findes de i fantastiske farver og mønstre som skiller sig ud fra andre bærseler på markedet.

I begyndelsen lavede stifterne kun bæreseler til venner og familie, men hvorend de rejste, viste andre mennesker interesse for bæreselerne. Derfor gik de i gang med at fokusere på produktion af bæreseler, og deres mission er at udbrede babybæring i hele verden igennem Tulas fantastiske bæreseler.

Læs mere

Tula er en prisvindende og førende producent af bæresele på markedet i hele verden. De producerer smukke, nemme og funktionelle bæresele til baby og barn, som kan bruges længe. De er komfortable, egonomisk korrekte og giver dig som forældre frie hænder samtidig med, at du opfylder dit barns behov for tryghed og nærhed. 

Selerne kan bruges op til 20 kg - ca. 4 år. Tula har lavet mange smukke designs, og mange af dem er limited edition - det gør dem ekstra specielle. Baby Tula opfylder selvfølgelig alle sikkerheds standarder og er medlem af Baby Carrier Industry Alliance (BCIA).

Tula har lavet flere forskellige bæreredskaber. Deres første bæresele findes i en almindelig størrelse og en toddler størrelse. De har for nyligt lanceret en ny bæresele - Free-to-grow, som passer fra nyfødt op til 20 kg. uden at der kræves en spædbarnsindsats.

Vask af Tula bæreseler

Når du skal vaske din tula bæresele - ligemeget hvilken en - er det vigtigt at du ikke bruger skyllemiddel, blegemidler eller lign.

Tula free-to-grow bæresele og almindelige bæreseler og toddler bæresele: 

Har bæreselen fået pletter så forsøg at rense den med en fugtig klud og lidt sæbe.

Hvis den skal vaskes i vaskemaskinen, så følg denne vejledning:

Vask på finvask på max 30 grader. Brug ikke blegemidler. Må ikke tørretumbles eller stryges. Brug ikke skyllemiddel. Put det evt. i et dynebetræk eller pudebetræk for at beskytte både sele og vaskemaskine.