SLUTTER I AFTEN: FØDSELSDAGSTILBUD - 20% PÅ ALT! BRUG KODEN F2018 FOR AT FÅ RABAT PÅ FASTVIKLER. Gælder alt der ikke er nedsat.

At have en god bæresele er essentielt, når du er forælder til et lille barn – nyfødt eller større. Når det så er i hus, så er diverse tilbehør til bæreselen det også af rigtig stor betydning. Tilbehør, der gør hverdagen nemmere og dermed oplevelsen med bæreselen endnu bedre.

Når du køber tilbehør til din bæresele, er det vigtigt, at det passer perfekt til den bæresele, du har. Derfor kan det være en fordel at købe tilbehør af samme mærke som din bæresele, men nogle former for tilbehør passer til alle seler, mens andre tilbehørsprodukter passer til flere mærker af samme facon og størrelse.

 

Læs mere

Den rette påklædning

Når dit barn sidder i bæreselen, er det vigtigt, at det er klædt korrekt på, så det hverken fryser eller har det for varmt.

I den varme sommerperiode handler det om ikke at klæde barnet for varmt, når det sidder i selen, da selen også kan varme, eller om at klæde barnet i tøj af stof, som er temperaturregulerende, og som ikke lader sveden ophobe sig, så barnet bliver fugtigt – som f.eks. uld.

Men derudover kan et regnslag til bæreselen også være nødvendigt – også i sommerperioden. Et regnslag skal være nemt at sætte ud over bæreselen, og så skal det selvfølgelig være vandtæt og gerne åndbart. Om sommeren skal regnslaget ikke være foret.

Om vinteren skal et evt. cover til bæreselen helst være både vind- og vandtæt samt evt. foret, så det er godt varmt.

Uanset årstid kan det være praktisk med en hætte, så barnets hoved også kan beskyttes.

Hos Liam & OS kan du vælge mellem flere forskellige covers til din bæresele. Forskellige brands, design, mønstre og farver.

Husk også hue og vanter og et par gode fodfutter, så barnets sarte områder, som ikke er dækket af bæreselen – så som isse, hænder og fødder – også bliver holdt varme.

Ekstraudstyr til spædbørn

Nogle bæreseler er ikke egnet til det helt lille, nyfødte barn, men kan blive det, hvis du tilkøber støtteanordninger, der passer til bæreselen. Det kan være i form af en spædbarnsindsats til at sætte barnet i, inden det sættes i bæreselen. Eller en pude til at montere i bæreselen og ekstra støtte til barnets nakke.

Den slags tilbehør finder du også her i denne kategori.

Med det rigtige ekstraudstyr og tilbehør bliver din bæresele opgraderet, så den dækker alle dine behov.

Få det rigtige udstyr til baby

Som tidligere nævnt, findes der tilbehør – covers og lignende – som passer til flere forskellige bæreseler. Der kan også være noget udstyr, som ikke passer til ældre modeller, selvom det er samme mærke. Er du i tvivl om, om lige netop den spædbarnsindsats, det vintercover eller noget tredje, du er faldet for, passer til din bæresele, så ring til os på tlf. 34 10 34 10, eller send os en mail på info@liams.dk, så rådgiver vi dig til den bedste løsning. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte os med andre spørgsmål vedrørende vores produkter.