Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)
Spar 25 %
DKK 749,25
DKK 999,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Thorsbrenner ”Alt-I-Én” tasken fungerer fra fødsel til slut på ble alder, og er dermed den mest alsidige pusletaske på markedet. Derudover er den lavet af slid stærke materialer med fokus på kvalitet, og fungerer også til når man har flere ble børn. 

Thorsbrenner tasken er lavet til den moderne familie som ønsker en pusletaske som ikke skriger af lyserøde blomster, eller plastik materialer. Man får dermed en flot designet taske, som begge forældre kan bruge. Med tasken kommer en lang række komponenter som gør det nemt for begge partnere at bruge tasken som de ønsker.

Tasken er også forsynet med ikoner i både folde-ud pusle sektionen samt i mellemtasken, og fungerer dermed som huskeliste når man pakker tasken, samt som pejlemærke om hvor hvad i tasken befinder sig.

Følgende får man med tasken:

Stor Folde-Ud Pusletaske: yderst velegnet til ture med barn på 0-1 år, som sikrer en sanitær pusleplads som man kender fra hjemmets trygge rammer.

Blød Økologisk folde-sammen pusle underlag: kan ligge inde i folde ud pusletasken, eller foldes og tages med på korte ture hvor man ikke ønsker at bære på den store taske.

Mellem/Barnevognstaske: er den mest mulitfunktionelle og vil i en årgang fungere som primær beholder for mad (mos stadiet) og senere hen som lille og praktisk pusletaske til barnet over 1 år. Tasken har plads til de få essentielle ting man har brug for som barnet vokser sig større og mere uafhængigt. Tasken fungerer såvidt både på barnevognsstyret ved hjælp af de to tilhørende velkro stropper, eller som skulder taske med den lange tilhørende strop.

Clutch: en taske til forældrenes essentielle ting. Den kan med fordel lynes af og på, og fastsættes på både mellem tasken samt folde ud pusletasken (eller alene skulle man ønske det).

Stropper: med tasken kommer både en lang strop så man kan bære de 3 forskellige tasker og 2 x velkro stropper. Velkro stropperne kan fastsættes på barnevogns styret og tillader man kan ”klikke” både den store folde-ud samt mellem tasken nemt af og på.

Thorsbrenner tasken er en helt igennem gennemtænkt funktionel taske, i et yderst lækkert design.

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 05-10-2019

5 stjerner ud af 5

Rigtig fin pusletaske med plads til det hele.