OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️20% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 20 %
DKK 143,20
DKK 179,00
Lukning: Knapper
Størrelse: Newborn 2 - 6 kg
Materiale: Hamp, bomuld og polyester

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Denne stofble fra Thirsties er perfekt til de nyfødte. Den er nem at bruge for de nybagte forældre, og den sidder rigtig godt på de små babyer. Bleen passer til babyer fra 2-6 kg., og er designet så den passer perfekt til nyfødte, med et smalt fit.

Bleen er en AIO ble - all in one. Det betyder at du får en vandtæt skal og indlæg i ét. Indlæggene er syet fast i bleen, så du skal aldrig stå og lede efter forsvunde indlæg. Det er en nem ble, hvilket mange forældre foretrækker den første tid.

Denne newborn ble har 2 lag økologisk GOTS certificeret bomuld i selve bleen - det er også dette lag der vender mod barnets hud. I selve indlæggene er der i alt 6 lag velsugende hamp.

Materialer i Thirsties newborn moderne AIO stofble

Ydre: 100% vandtæt polyester

Liner (det inderste lag i bleen mod barnets hud): 100% GOTS certificeret bomuld

Sug i bleen: 2 slag 100% økologisk GOTS certificeret bomuld

Indlæg: 6 lag sug i 55% hamp og 45% økologisk bomuld

Vask af stofbleer

Lad aldrig bleen ligge mere end 2 dage efter brug, før den vaskes. Kan vaskes ved 60 grader. Undgå tørretumbler, da det kan ødelægge det vandtætte lag i bleen. Bleen skal vaskes 5-10 gange før den suger optimalt.