FÅ EN GRATIS WALLPOCKET FRA ROOMMATE I DIN ORDRE OVER 99,- TRYK HER OG LÆS MERE
Spar 25 %
DKK 101,25
DKK 135,00

Størrelse


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Duo wrap stofbleen fra Thirsties er et blecover, som sammen med et indlæg, giver en god AI2 løsning. Disse covers er 100% vandtætte men stadig åndbare, og er meget behagelige mod barnets hud.

Få det perfekte fit

De findes i 3 størrelser, men de kan stadig indstilles i størrelsen ved hjælp af knapper på fronten af bleen, hvilket betyder at du kun behøver 2 størrelser for at dække hele ble tiden hos baby. Størrelse 1 går fra 3,5 - 8 kg. Størrelse 2 går fra ca. 8 - 18 kg. For de helt store børn findes størrelse 3 som går fra 18-30 kg.

Coveret er designet sådan at det passer de fleste børn og babyer - både høje og lave - tynde og buttede. Det er en god ble til nyfødte, som ikke fylder meget på numsen.

Thirsties Duo Wrap cover sidder godt til på barnet og fylder ingenting. Det er perfekt over prefolds, tynde indlæg eller en fitted ble. For systemer som fylder lidt mere, eller til natbleen er dette cover muligvis ikke det rigtige, da det ikke vil sidde godt udenpå en mere fyldig løsning.

Hvilke indlæg til Thirsties Duo Wrap?

Thirsties har lavet nogle super velsugende indlæg til dette cover som nemt knappes i, og ikke fylder meget på numsen. Du kan finde indlægget med økologisk bomuld og hamp her, og et stay dry indlæg her.

Coveret kan evt. Tørres over med en fugtig klud imellem bleskift og genbruges til næste ble. Du kan altså nøjes med kun at skifte indmaden, og genbruge coveret. Coveret kan ofte genbruges 3-4 gange.

Materiale: 100% polyester med vandtæt TPU

Bør ikke tørretumbles, da det kan ødelægge det vandtætte lag. Kan vaskes på 60 grader.