Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Teddykompaniet sutteklude – søde og bløde

Leder du efter en lækker sutteklud til dit barn, som det kan nusse og sutte på, uden at det bliver udsat for skadelige kemikalier eller ftalater? Så er en af de skønne sutteklude fra svenske Teddykompaniet et oplagt valg, som du trygt kan overlade til selv det helt spæde barn.

Nusseklude, krammeklude eller sutteklude. Kært barn har som bekendt mange navne. Fælles for dem alle er dog, at deres hovedformål er at give dit barn tryghed. Med en af de søde og bløde sutteklude fra Teddykompaniet ved sin side vil dit barn hurtigt finde ro og fred, når det er blevet hygge- eller sovetid.

Læs mere
Krudtugle suttekæde blå

My Teddy Krudtugle suttesnor blå

89,-45,-
Spar 50%
Teddykompaniet sutteklud Diinglisar zebra

Teddykompaniet sutteklud Diinglisar zebra

145,-73,-
Spar 50%

Teddykompaniet Diinglisar dalmatiner sutteklud

145,-94,-
Spar 35%

Småbørn og tryghed

Har du et lille barn i familien, er en sutteklud nærmest uundværlig. Som mor til en nyfødt vil du hurtigt opleve, at din baby næsten straks fra fødslen associerer tryghed og komfort med at ligge ved dit bløde og varme bryst. Det sker som oftest i forbindelse med amning og hyggestunder.

Det er naturligvis dejligt, fordi det er med til at styrke det stærke bånd mellem dig og dit barn. På et tidspunkt skal det dog vænne sig til, at du ikke altid er i nærheden og kan give det det fysiske nærvær, som det instinktivt forbinder med noget behageligt. Det være sig i forbindelse med søvn eller andre situationer.

Her kan en sutteklud fra Teddykompaniet være med til at skabe den tryghed, som er nødvendig, for at det falder til ro.

Find den rette sutteklud

Hos Liam & OS er vi vilde med de charmerende sutteklude fra Teddykompaniet. Det er vi sikre på, at du også bliver, når du ser dig om i vores fantastiske sortiment. For at gøre det nemmere for dig at finde frem til den sutteklud, som du synes passer bedst til netop dit barn, kan du vælge mellem to serier.

  • Diinglisar: En to-i-én sutteklud. I den ene ende er der et kvadratisk, superbehageligt og lækkert tæppe og i den anden ende en nuttet bamse. Den kan derfor anvendes, både når der skal nusses og soves, og når der skal leges.
  • Lolli Bunnies: En vidunderlig og superblød kanin med lange og superbløde ører, som er nemme at gribe fast i i for selv små barnefingre, når der skal puttes og krammes. Er også en oplagt bedsteven og legekammerat uden for vuggen eller tremmesengen.

Hvorfor vælge en sutteklud fra Teddykompaniet?

Hvad enten du giver dit barn en sutteklud fra Diinglisar eller Lolli Bunnies serien får dit barn både en nusse- og putteklud og en ven og legekammerat, som er designet til at blive krammet, suttet på, bidt i, leget med – og frem for alt knuselsket.

Alle Teddykompaniet sutteklude er designet med stor fokus på og omtanke for dit barns behov.

  • Høj kvalitet, charmerende design og bløde materialer
  • Et produkt, der er CE og EN71 godkendt, og som opfylder alle sikkerhedskrav for legetøj til småbørn
  • Giftfrie, ild- og flammesikre materialer

Kig dig om i vores store udvalg af sutteklude fra det populære svenske brand. Vi garanterer, at du nok skal finde mindst en, som dit barn vil føle sig tryg ved. Husk, at du som altid har 30 dages returret.