Spar 35 %
DKK 122,85
DKK 189,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Mangler dit barn "sin bedste ven"? Altså den ven man krammer, nusser og altid har lige ved hånden. Den bedste bamse-ven som altid er klar på bilturen, togturen, børnehaven, skolen, og som passer ind i alle børns fantasi lege? Børn elsker bamser og dét er der en grund til.

Bamser er det perfekte legetøj - de kan bruges i alle lege, og de kan give tryghed, genkendelighed og nærhed når barnet skal sove, eller skal nye, uvante ting. 

Teddykompagniet har lavet en serie med kaninbamser der hedder "Lolli". De har dét tilfælles at de er meget bløde, og gode "nusse bamser". Generelt er Teddy kompagniets bamser bare... virkeligt bløde.

En skøn, godmodig og lækker kanin bamse, som man kun kan blive i godt humør af, at kigge på. En krammeglad bamse, som meget muligt kan blive dit barns næste bedste bamseven. 

Den store grå Lolli kanin bamse er 37 cm. stor. Den kan vaskes på 40 grader, hvis den skulle blive beskidt i en børneleg, eller suttet lidt (meget) på. Det kan jo ske :-)

Sikkerheden er i top, hvis du vælger kanin bamsen fra Teddykompagniet. Alle deres bamser er sikkerhedsgodkendt og CE mærket efter den europæiske standard for legetøj, EN71.

Vi sender fra dag til dag, så hvis du bestiller inden kl. 14.00 på en hverdag, er din pakke afsendt samme dag.