OBS: Alle produkter er rykket til vores anden webshop Børn i balance - Klik her for at besøge os 🥳

Stofbleer er en fantastisk opfindelse. Stofbleer er en nødvendighed når man har små børn og de findes i mange flotte farver, med og unden motiv. De kan bruges til rigtig mange ting, men jeg tror at største delen kan nikke genkendende til, at de især bliver brugt som putteklude. Her hjemme kan igen af vores 3 unger falde i søvn uden deres stofble, eller som de selv kalder den, deres klud. Så vi har her samlet en stort udvalg af økologiske og Oeko-tex certificeret stofbleer fra b.la Småfolk, Katvig og Sebra. Mange af stofbleerne, kan du også finde matchende sengetøj og ammepuder til.

Læs mere

Disse stofbleer giver dit barn god komfort

Stofbleer er bleer til dig, der vil sikre dit barn en usædvanlig god komfort samtidig med, at du gør det rigtige for naturen. Stofbleer er lavet af 100 % ren bomuld og er Øko/tex mærket, hvilket vil sige, at det er lavet af organiske materialer, og derfor er bedre for naturen. Udover at du skåner miljøet, så skåner du også din baby for mange ting, hvis du vælger stofbleer. Forskellen fra normale bleer til stofbleer er nemlig, at stofbleer ikke er fyldt med alle mulige kemikalier eller andre materialer. De er nemlig lavet af 100 % bomuld, der sikrer dine børn den komfort og sikkerhed, som de fortjener.

Der findes rigtig mange dårlige stofbleer

Der er ingen tvivl om, at stofbleer er utrolig komfortable og behagelige for en baby at have på. Udover det, så er det en fantastisk følelse at vide, at ens barn har behagelig bleer på, der samtidig med det, ikke kan give dit barn nogen form for allergier eller irritationer. Der er utrolig mange fordele ved stofbleer, som lige er blevet nævnt. Stofbleer er altså både billige, effektive, behagelige og skåner dit barn mod mange ting. Så hvis du ønsker behagelige bleer til dit barn, så burde du overveje at købe stofbleer til dit barn.

Stofbleer er bedre for dit barn og for miljøet

Der er flere og flere der bliver klar over, at det er en stor belastning for miljøet med engangsbleer og da stofbleer samtidig er bedre for børnenes helbred, er det et produkt vi sælger mere og mere af. Den stigende interesse betyder også, at der den dag i dag, er kommet utrolig mange nye muligheder, og det gør, at du kan vælge meget frit og finde præcis den stil, der passer til dig og dit barn. Stofbleer er bedre for dit barns sundhed, og at det samtidig er bedre for miljøet, det er jo blot en ekstra ting at glæde sig over.

Vi satser udelukkende på kvalitet

Ens for alle de produkter vi tilbyder er, at de kommer i højeste kvalitet, og er gennemtestede for dit barns sundheds skyld. Det er fordi vi selv elsker børn, at det er meget vigtigt for os, at alle de produkter vi kan tilbyde, er mere end blot i orden. Vores store udvalg gør det meget frit at vælge og de priser vi har, gør det fordelagtigt at handle med os. Vi ser frem til at høre fra dig og levere et produkt, vi er stolte over at forhandle!