Herunder finder du Liams’ udvalg af sengetøj fra Smallstuff. Vi har et stort udvalg i både pige- og drengefarver. Vi har sengetøj fra Smallstuff for enhver smag og i et væld af farver. Så kan du for eksempel vælge det design, du synes passer bedst til børneværelset.

Sengetøjet fra Smallstuff kan maskinvaskes på 60 grader og tørretumbles – husk at vende vrangen ud, for at bevare farverne på sengetøjet.

Læs mere
Denim animal junior sengetøj fra Smallstuff

Denim animal VOKSEN sengetøj fra Smallstuff

599,-300,-
Spar 50%

Black square JUNIOR sengetøj fra Smallstuff

449,-225,-
Spar 50%

Black square BABY sengetøj fra Smallstuff

349,-227,-
Spar 35%

Big leave VOKSEN sengetøj fra Smallstuff

599,-389,-
Spar 35%

Smallstuff sengetøj til alle og enhver

Sengetøjet fra Smallstuff er både moderne og retro på én og samme tid! Det er nemlig blevet moderne, at være retro. Og Smallstuff’s sengetøj findes i et væld af lækre pangfarver og flotte mønstre.

Smallstuff sengetøj findes i 9 forskellige varianter. Det findes blandt andet med biler, flyvemaskiner, cupcakes, katte, biller, stjerner og blomster. Så det er bare at vælge det sæt sengetøj, som passer bedst ind i børneværelset hjemme hos jer.

En dyne er uundværlig fra vi er helt nyfødte, og til vi bliver gamle og skal herfra igen. En dyne bruger man altså hele livet! Og for at passe på dynen, bruger vi sengetøj uden på dynen og puden. Det er vigtigt, at det er noget ordentligt sengetøj, som holder vask efter vask. Og det gør Smallstuff’s sengetøj! Det kan endda tåle at blive tørretumblet, så det forbliver dejligt blødt. Samtidig er sengetøjet fra Smallstuff af 100% ren bomuld, så det tillader huden at ånde gennem betrækket.

Om sommeren når det er rigtig varmt, kan man sove med sengetøjet uden en dyne indeni, så undgår man træk og at koge over.