Herunder finder du Dreams for Kids’ udvalg af sengerande fra Smallstuff. En sengerand er fantastisk at have i tremmesengen, da den beskytter barnet mod de kolde og hårde tremmer. Med en sengerand undgår du også, at barnet får en lille fod eller hånd i klemme mellem tremmerne.

Sengerandene fra Smallstuff fås i et væld af skønne farver! De er alle med flotte mønstre, og så er der både pigefarver og drengefarver.

Læs mere

Smallstuff sengerand i masser designs

Betrækket på sengerandene fra Smallstuff er lavet af 100% bomuld, og indholdet er dejligt tykt skumgummi. Betrækket kan nemt tages af og vaskes.

Sengerandene passer til en tremmeseng med målene 60 x 120 cm.

En sengerand fra Smallstuff er ikke som sengerande var ”dengang far var dreng”. De er meget tykkere, falder ikke sammen og holder faconen.

Med en sengerand sikrer du dig, at barnets sutteklud, sut eller yndlingsbamse forbliver i sengen. En sengerand er også god at have i tremmesengen, når barnet begynder at øve på at rejse sig op. Skulle han/hun falde, slår han/hun sig ikke på tremmerne, men lander blødt på den dejlige tykke sengerand.

Den tykke kvalitet på sengerandene fra Smallstuff sikrer også, at din baby undgår træk. Sengerandene fra Smallstuff beskytter altså barnet mod både skader og træk, og giver et trygt miljø, som minder om livet inde i livmoderen.

Alt dette giver en god og tryg nats søvn. Dette er med til at sikre et veloplagt barn, som kan koncentrere sig om at udvikle sig både psykisk og fysisk i sit helt eget tempo.