Herunder finder du vores store udvalg af puslepuder og puslehynder fra Smallstuff. De er nemme at rengøre med en fugtig klud, og betrækket kan tages af og vaskes efter behov. De fås i et væld af lækre farver, så der er noget for enhver smag, om det er til piger eller drenge, eller man ønsker en mere neutral farve, så de kan bruges til børn af begge køn. Se hele vores lækre udvalg af puslepuder ved at klikke her.

Læs mere

Smallstuff pusle lækkerier

Smallstuff puslepuder og puslehynder matcher resten af Smallstuff’s flotte og farverige interiør, så du kan køre tema i barnets værelse med matchende sengerand, ammepude, sengetøj og meget andet.

Puslepuderne fra Smallstuff fås i smarte farver med lækre prints på. Kvaliteten er helt i top, og designet er funktionelt og dansk.

Smallstuff puslepuder og puslehynder kan også bruges som hyggeplads for din baby.
En puslepude er pladsen for mange timers kvalitetstid med dit barn - et spædbarn skal for eksempel skiftes ca. 8-10 gange i døgnet - og når du skifter din baby, er der også rig mulighed for øjenkontakt og hyggelig snak med babyen.

Når du skal vælge puslepude, er det vigtigt at vælge den korrekte. Den skal bruges i flere år, og skal derfor være rar for barnet at ligge på. Puslepuden ligger ofte fremme, og derfor er der mange, der vælger en puslepude, som er flot at se på. Puslepuderne fra Smallstuff har det hele: De er behagelige at ligge på og samtidig rigtig flotte at se på.