Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Herunder finder du Liams’ store udvalg af ammepuder fra Smallstuff. Ammepuden kan bruges til mange forskellige ting, men bliver især brugt, når babyen skal have flaske eller ammes. En ammepude støtter dig under armen, så du ikke bliver træt i armen af at holde din baby, når du giver flaske eller ammer. Du bruger mange af døgnets timer på at give flaske eller amme, og derfor er det rigtig vigtigt, at du sidder godt imens, og det hjælper en ammepude med til.

Læs mere
Smallstuff Ammepude Betræk Små blomster Grå

Smallstuff Ammepude Betræk Små blomster Grå

99,-79,-
Spar 20,20%
Betræk til ammepude

Smallstuff Ammepude betræk, Grå med stjerner

49,-

Ammepuder fra Smallstuff

Ammepuderne fra Smallstuff er fyldt med Fossflakes superior, som er en syntetisk form for dun, der er lette at vedligeholde, komfortable og holder faconen. Fossflakes er bløde, og giver den rette støtte. Fossflakes er også Oeko-Tex godkendt.

Betrækket på ammepuderne fra Smallstuff er vaskbart og kan derfor tages af.
Udover at ammepuderne fra Smallstuff er gode at bruge til når du skal give flaske, eller når du skal amme din baby, kan de også bruges, når babyen skal lære at sidde selv. Du sætter blot din baby i ”hullet” af ammepuden, så puden støtter hvis babyen tilter til siden eller bagover. Efterhånden som din baby bliver bedre til at sidde selv, kan du flytte puden lidt længere væk, så babyen stadig lander blødt, hvis den skulle komme til at miste balancen.

Ammepuderne kan også bruges som en barnevognspude. Her sætter du babyen op i barnevognen eller klapvognen, og putter ammepuden bag ved babyen, så den støtter babyen i siden og bagved.

Ammepuderne fra Smallstuff findes i et væld af farver til både piger og drenge. Dette gør en ammepude fra Smallstuff til det ideelle valg!