Spar 55 %
DKK 202,05
DKK 449,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Småfolk sengetøj i en flot blå farve. Motivet er giraffer og æbler. Et samarbejde med det franske firma Vulli har gjort dette muligt. Giraffen hedder Sophie La Girafe og er et kendt mærke, som har eksisteret i over 50 år. 

Sengetøjet er i en høj kvalitet og lavet i 100% økologisk bomuld. Dejligt blødt og lækkert at røre ved. Når du køber sengetøjet får du også en stofpose med hank og ligeledes print af Sophie La Girafe og æbler på.

Køb sengetøj som du er sikker på er fri for farlige stoffer. Som øko-tex-certificeret er du sikker på at der ikke nogleunødvendige tilsætningsstoffer. Småfolk går op i kvalitet og design. Med dette sengesæt vil du kunne både se og føle begge dele.

Sørg for at dit barn kommer til at sove godt, og at du trygt kan putte dit barn. Den flotte farve gør det nemt at tilpasse sengetøjet resten af børneværelset. Dette er en kollektion. Sophie La Girafe findes også som puslepude eller sengerand

Størrelsen på sengesættet Junior er 100x135 cm, pudebetrækket er 40x60 cm. Sengetøjet ligger i en stofpose som du nemt kan bruge til dit barns overnatninger eller transport af legetøj når i skal ud. 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 06-02-2019

5 stjerner ud af 5

Super