20% rabat på alle ringslynger - tryk her 🐣🐣
Spar 50 %
DKK 164,50
DKK 329,00

Udsolgt


Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Sengetøj i babystørrelse til dyne og pude. Småfolk har i samarbejde med det franske firma Vulli, lavet en kollektion som er flot og simpel. Med print af giraffen Sophie og æbler, er der lavet et flot og tidsløst design.

Sighej til giraffen Sophie. Hun kommer fra Frankrig, og er skabt af firmaet Vulli. Brandet er over 50 år gammelt, og er et stærkt fransk design. Farven er en mat blå farve, som gør det nemt at passe ind i resten af børneværelset.  

Med Småfolks bevidsthed om høj kvalitet, er der lavet et sødt og blødt design. Sengetøjet er i 100% økologisk bomuld og er Øko-tex-certificeret. Dette betyder at du ikke skal bekymre dig om farlige kemikalier i stoffet. 

Køb sengetøj med giraffen Sophie og sov trygt og blødt med sengetøj hvor kvalitet og design er i hovedsædet. Sophie vil sørge for at dit barn sover dejligt, og Småfolk sørger for at sovestedet er dejlig blødt. Put dit barn i dansk og fransk design i ét.

Når du køber dette sengetøj, følger der en lille stofpose med. Sengetøjet kan derfor transporteres. Posen kan eventuelt også bruges til hvis dit barn skal overnatte ude. 

Dyne: 80x80 cm Pude: 35x40 cm

100% økologisk bomuld

Øko-tex-certificeret, så du slipper for fralige stoffer i sengetøjet

 

Anmeldelser

Fået 0/5 stjerner, baseret på kundeanmeldelser.


Anmeldelse af
Den. 25-02-2019

5 stjerner ud af 5

Så fint :)