Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Småfolk er et dansk mærke og har faktisk ikke mere end 10 år på bagen. Mærket blev startet i 2005 af to danske kvinder med det simple mål at lave rigtigt lækkert og bæredygtigt dansk børnetøj. Småfolk fik lynhurtigt succes blandt danske forældre som en af de bedste muligheder.

Alt det sengetøj fra Småfolk vi har på Liams.dk består af 100 % bomuld. Dette er et sikkert kendetegn på sengetøj af høj kvalitet. Alt deres Småfolk sengetøj og andre produkter er Ökoe-tex certificeret. Den rene bomuld gør sengetøjet meget behageligt at have over sig for barnet og gør det tilmed nemt at vaske.

Læs mere
baby sengesæt

Småfolk Baby sengesæt med æbler i Sea Pink

299,-194,-
Spar 35%
Blåt sengetøj med isbjørne print

Småfolk VOKSEN sengetøj med isbjørne

499,-324,-
Spar 35%
Småfolk voksen sengetøj Jungle Creme

Småfolk voksen sengetøj Jungle Creme

499,-324,-
Spar 35%
Småfolk baby sengetøj med æbler tyrkis

Småfolk baby sengetøj med grønne æbler

279,-181,-
Spar 35%
Småfolk voksen sengetøj Jungle Air Blue

Småfolk voksen sengetøj Jungle Air Blue

499,-324,-
Spar 35%
JUNGLE sengetøj råhvid fra Småfolk

JUNGLE sengetøj VOKSEN sort fra Småfolk

499,-324,-
Spar 35%

Vask af Småfolk sengetøj

Du bør vaske dit sengetøj fra Småfolk med 30-40 grader og almindeligt vaskepulver til farve. Du kan vaske dit sengetøj sammen med andre beklædningsgenstande, om end vi ikke ubetinget vil anbefale dette. Vent i stedet til hele huset trænger til at få vasket sengetøjet og gør det fælles med en kurv, hvor der kun er sengetøj. 

Findes også i voksen størrelse

Vi sælger ikke alene Småfolk sengetøj til småfolket. Vi har også de fleste variationer hjemme som voksenstørrelser, og vil du have det samme sengetøj som dit barn kan dette derfor godt lade sig gøre. Det skaber en vis synergi - og så er det super sødt. De voksnes sengetøj koster en snes mere, men det er - taget designet, bæredygtigheden og bomulden i betragtning - til at overkomme. To sæt sengetøj til både børn og voksne koster ikke meget over tusinde kroner - især ikke, hvis du benytter et af vores mange tilbud på Småfolk sengetøj.

Som et overordnet tip skal du ikke vælge sengetøj alene efter design - børn har nemlig en tendens til at spilde de mest mærkelige ting på deres seng. Sengetøjet vil altså blive godt beskidt og sandsynligvis ødelagt før eller siden. Du kan dog udskyde, hvornår dette sker, ved at bruge tid på at finde noget ordentligt sengetøj - her hos Liams.dk sælger vi alene sengetøj, der også kan holde til en gang sodavand eller flødeis en gang imellem. Drengebørn er typisk mindre glade for mange mønstre og mange farver end piger er. Hvor drenge - hvis vi nu tillader os at bruge alle stereotyper og hvad vi har lært hos Liams.dk - typisk gerne vil have mørke farver og motiver som biler og superhelte er piger mere interesserede i lyse farver og masser af motiver, mønstre og ikoner. Hvis du er i tvivl kan det anbefales at have dit barn med til at vælge dets eget sengetøj. Så er du også sikker på, at barnet gerne vil bruge sengetøjet, når først det kommer - nu har barnet jo selv været med til at vælge det fra starten af..

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev har du mulighed for at få besked, hver gang vi har Småfolk sengetøj på tilbud. Det sker en gang imellem - og vi lover at sende en mail, når det så sker. Med tilbud på Småfolk sengetøj har du typisk mulighed for at spare mellem 20 % og 25 % - det er også værd at tage med. Ved at tilmelde dig nyhedsbrevet får du generelt gode tilbud, tips og råd til at give dit barn den bedste søvn overhovedet muligt og du kan naturligvis altid melde det af, hvis du ikke længere ønsker at have det. Småfolks sengetøj er ikke det billigste sengetøj, du kan finde. Det indrømmer vi gerne. Til gengæld har Småfolk stor succes med at sælge deres sengetøj, nattøj og puttetilbehør i det hele taget. Småfolk har bevidst gået efter ikke at konkurrere på prisen, men at lave det bedste sengetøj og puttetilbehør i det hele taget - og det har de danske forældre vist sig villige til at betale lige en 50'er ekstra for.

Hvor længe holder sengetøj fra Småfolk?

Et sæt sengetøj kan i teorien holde i næste uendelig lang tid. Almindeligt slid er der selvsagt ikke meget af. Hvad der til gengæld er meget af er spild af diverse fødevarer på sengetøjet. Kan du undgå dette (eller håber du på det) kan du med fordel købe sengetøj i et par størrelser over normalen og så benytte det samme sengetøj, når barnet vokser. Ingen har nogensinde brokket sig over at have en for stor dyne. Og da især ikke, hvis der er tale om Småfolk sengetøj. :-) Du kan tjekke Liams.dk på Trustpilot - Vi har, selvom vi er en ung webshop af to forældre, allerede mange rigtigt glade kunder. Vi håber, at du med et sæt Småfolk sengetøj bliver den næste af slagsen! Børn har hverken brug for de nyeste sko eller det nyeste computerspil - men de har brug for en god nats søvn hver eneste nat. Dette sikrer Småfolk med deres sengetøj af 100 % bomuld og flot, dansk design. Et godt og sikkert køb både til børn og voksne!

Vi har markedets største udvalg af småfolk sengetøj

De små pus skal sove godt. Vi har markedets største udvalg af baby, junior og småfolk sengetøj, i både retro, klassisk, og moderne stil. Dermed kan du finde det sengetøj, der passer til din indretning af børneværelset og dit barns personlighed. Alle vores produkter er i højeste kvalitet og med de mange sjove og spændende designs, er det en fornøjelse at finde det helt rigtige her på vores hjemmeside.

Småfolk sengetøj med kvaliteten for øje

De første år af vores børns liv er nogle af de vigtigste, og søvnen er en vigtig del af vores liv. Derfor har vi valgt at forhandle sengetøj til børn, der både sikrer et godt sovemiljø og samtidig passe ind i børnenes verden. Vores mange forskellige designs, giver stor valgfrihed, og vores høje kvalitet og fordelagtige priser, skaber glæde og tilfredshed hos vores kunder.

Vores børn skal have det bedste, både for sundheden og livsglædens skyld. Vi har de produkter, du leder efter og ser frem til at levere det. Vores store erfaring med internethandel betyder, at det hele fungerer enkelt og sikkert. Vi ser frem til at give dig et produkt, vi er stolte over at forhandle.

Hvis du er blevet forelsket i deres sengetøj, så skal også se Småfolk sengerande som du finder her.