Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Her finder du udvalget af ammepuder fra Småfolk. Som altid er det de dejlige friske og farverige designs der går igen, anført af Småfolks klassiske æblemotiv i mange farvevarianter. Materialet er 100% Oeko-Tex certificeret bomuld. Småfolk har designet ammepude-betrækkene til standard-ammepuder som f.eks. den prisvindende ammepude fra Fossflakes. I kategorien finder du således primært ammepudebetræk, men vi har også medtaget ammepude-indlægget fra Fossflakes, hvis du ikke i forvejen har et indlæg.

Læs mere
Småfolk betræk til ammepude Jungle Cream

Småfolk betræk til ammepude Jungle Cream

229,-115,-
Spar 50%

Ammepuder med flotte Småfolk æbler

Ammepuden er en fantastisk opfindelse, som forebygger ømme skuldre og sovende arme hos mor, og som samtidig sikrer, at barnet ligger godt og sikkert med optimal støtte under amningen.

Ammepuder fås i et væld af varianter og udformninger. Den perfekte ammepude skal ikke kun være optimal under selve amningen, men også være praktisk at transportere. Præferencer er selvfølgelig individuelle, men på baggrund af praktisk erfaring er der efterhånden udviklet en standardudformning for ammepuder. Den prisvindende ammepude fra Fossflakes følger eksempelvis denne standard, og Småfolk har også valgt at benytte denne standard til deres lækre ammepudebetræk. Når du køber et betræk fra Småfolk, er du med andre ord sikker på, at det passer til de fleste ammepuder. Køber du et ammepudebetræk fra Småfolk, er du også sikker på god match til sengetøj, nattøj og øvrige Småfolk-produkter.

Ammepude-betrækkene fra Småfolk er som altid ypperlig dansk kvalitet, udført i 100% Oeko-Tex certificeret bomuld. Kategorien rummer en del forskellige designs, men klik også ind på de enkelte produkter for endnu flere varianter. Småfolks klassiske æbler er et gennemgående tema i alle kollektionerne, og det er de selvfølgelig også, når det gælder ammepuder. Der er dog også varianter med dyremotiver, bl.a elefanter og bondegårdsdyr.