Har du besluttet dig for at sy en ringslynge, så skal du bruge slyngeringe – to styk. Herunder finder du et stort udvalg af forskellige sæt slyngeringe i forskellige farver og størrelse. Slyngeringene er gennemtestede og af høj kvalitet, så du kan være ganske tryg ved at bruge dem.

En ringslynge er et langt stykke stof, som er udstyret med et par ringe i den ene ende, så du kan justere længden på slyngen, så den kan tilpasses nøjagtig fra gang til gang, afhængig af hvordan barnet skal bæres, og fra person til person, afhængig af personens højde og drøjde.

Læs mere

Aluminium slyngeringe i flotte farver

Når du skal sy din ringslynge – eller hvis du af en eller anden grund vil skifte ringene i din slynge – er det vigtigt at vælge slyngeringe, der kan klare at blive brugt. Det ser måske smukt og naturligt ud med ringe af træ – især fordi du har valgt et flot naturfarvet stykke økologisk bomuld – men du skal lige overveje, om du er parat til at skifte ringene ud over tid. For træringe udtørres – selvom de er nok så flotte – når de er blevet vasket nogle gange.

Så er det bedre at vælge et par slyngeringe i aluminium i en naturlig farve – f.eks. brun, grå eller orange – eller vælge en farve, der enten matcher stoffet eller giver en flot kontrast.

Slyngeringe i medium og large

Hos Liam & OS kan du købe ringene i to størrelser – medium og large. Ringe i størrelse medium har en diameter på 6,35 cm, og ringe i størrelse large har en diameter på 7,62 cm. Hvilken størrelse, du skal bruge, afhænger af, hvor tykt stoffet, du har valgt, er og ellers blot af, hvad, du synes, er pænt.

Du skal bruge to ringe til en ringslynge, og alle ringene, du finder her på siden, sælges parvis. Du får altså to med til prisen.

Ringene kan også bruges til at lave flotte afslutninger med fastviklen.

Testede slyngeringe

Ringene er testede og følger gældende regler og standarder. De tåler dagligt brug. De kan vaskes i vaskemaskinen og tørres tørretumbler. Dog vil jeg anbefale, at du lægger slyngen i en vaskepose eller lignende, så de ikke skramler mod tromlen og beskadiger den, og så du undgår, at andet tøj i vaskemaskinen vikler sig ind i ringene og måske bliver flået i stykker.

Ringene er også testet og godkendt for sundhedsskadelige stoffer, så det er ganske ufarligt for baby at sutte på dem.

Hurtig levering

Når du bestiller babyudstyr hos Liam & OS