Har du set utallige videoer på youtube om hvordan du binder din strækvikle, din fastvikle eller din bæresele? Men vil det bare ikke lykkedes?

Babybæring er ikke svært - men det kræver den ritige teknik. Mangler du den - så er der stor risiko for, at du får bundet din slynge forkert, for løst, eller at baby sidder mindre ergonomisk korrekt end han eller hun burde og kan. Du føler måske at du er nød til at støtte babys hoved hele tiden - eller måske føler du bare ikke, at den sidder godt nok og korrekt?

Som sagt er teknik og øvelse vejen frem. Og jeg vil til enhver tid anbefale dig at spørge en slyngevejleder til råds. 1 time eller 2 med en slyngevejleder kan gøre underværker for dig og din baby, når det drejer sig om at bruge vikler og slynger! 

Hvis du er interesseret i at få ekstra hjælp til at lære at binde din strækvikle, fastvikle eller bæresele, så er du meget velkommen til at kontakte Lea som er slyngevejleder - det er nemmest at du sender hende en email på lea@liams.dk - så vil hun kontakte dig hurtigst muligt derefter.