Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Slange sengerand – tryghed og komfort

Virker vuggen eller tremmesengen alt for stor til og overskuelig for dit barn? Er du nervøs for, at det skal slå sig på kanten eller få ubehagelig træk fra gulvet? Så skulle du tage og gøre den lilles sovemiljø både trygt og sikkert med en blød og dekorativ slange sengerand.

Sebra, Bloomingville og Ferm Living er nogle af tidens absolut mest populære danske brands inden for babyudstyr og tilbehør. De designer alle nogle fantastiske og meget dekorative slange sengerande af høj kvalitet, som kan bruges til både det helt spæde og det større barn. Dem finder du et skønt udvalg af her i shoppen.

Læs mere
Ferm living snake

Ferm Living Fruticana Snake - Blue

745,-484,-
Spar 35%
Bloomingville sengerand sort/hvid Krokodille

Bloomingville sengerand sort/hvid Krokodille

529,-344,-
Spar 35%

Behageligt og trygt sovemiljø med en slange sengerand

Som forælder vil du naturligvis gøre alt for, at dit barn skal føle sig godt tilpas. For at det skal trives og udvikle sig optimalt er det afgørende, at det får nok af den sunde søvn. Et spædbarn tilbringer de fleste af døgnets 24 timer med at sove, fordi det har brug for det. Du kan sikre dig, at de omgivelser, hvor det skal falde til ro og i søvn, er indrettet trygt, varmt og behageligt.

Efter ni måneder i din varme og trygge mave, kan det være særdeles voldsomt for barnet pludselig at blive lagt til at sove i en vugge eller seng, som virker kæmpestor. En dejligt blød og lækker slange sengerand virker både som sengeformindsker og afskærmning for lyde, lys, kulde og træk. På den måde kan du genskabe den huleagtige følelse, som det kender fra den bløde og behagelige livmoder, og føle sig veltilpas og rolig.

Selv om lille barn ikke er motorisk udviklet nok til at bevæge sig ret meget rundt i sin vugge eller seng, er det mobilt nok til at ende i nogle potentielt farlige situationer. Der skal slet ikke så meget til, før et barn slår hovedet mod kanten af sin vugge eller får en arm eller et ben i klemme i tremmerne i sin seng.

Fordele ved en slange sengerrand:

  • Både dekorativ og funktionel
  • Skaber tryghed hos de små og fungerer som et krammedyr og legekammerat for det større barn
  • Kan bruges som sengerand og krammedyr derhjemme og ude

En sengerand til alle

Såvel små om større børn kan have meget glæde af en slange sengerand.

Mens den for det helt lille barn i vuggen eller tremmesengen virker betryggende og skærmende, har den for det større barn både en krammedyr- og bamsefunktion. Det skyldes, at slange sengeranden er dekorativ, og at den er dejlig blød og lækker at putte sig ind til og nusse med.

Brug den derhjemme i vuggen, tremmesengen, i kravlegården, på legetæppet, på sofaen, og når der skal samsoves i sengen hos mor og far. Og tag den med ud i barnevognen og som krammedyr i autostolen.

For at dit barn får præcis den slange sengerand, som passer til det, er det vigtigt, at du er opmærksom på:

  • Størrelse: Vælg en længde og omkreds, der ikke er for voldsom, men alligevel passer til randen af vuggen eller sengen, så den beskytter optimalt.
  • Design/udseende: Krokodille, ræv, zebra eller måske slange? Sengerandene fås i et væld af dejlige farver, mønstre og figurer. Lad eventuelt det større barn være med til at vælge sin nye krammeven.

Kig dig om i vores sortiment, så finder du garanteret den helt rigtige slange sengerand til dit barn. Bestiller du den her i shoppen, har du 30 dages returret.