🌱 Spar 20% på ALT fra CoCoon 🌿😍 10% på ALLE moderne stofbleer 😍 🙌🏻 Op til 20% på udvalgt Bloomingville trælegetøj 🙌🏻
DKK 3.195,00

Bemærk længere leveringstid: 3-5 hverdage

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 599,-
30 dages returret

Customisation og multi-funktionalitet, er nøgleordene for denne Yomi baby seng fra Sebra.

Den udmærker sig i et klassisk, stilrent design, der passer perfekt ind i det moderne hjem. Denne model har tremmer i smuk mat-lakeret bøgetræ og bunden i fine brun/grå støvede nuancer.

Vi har et stort udvalg af senge fra Sebra - til både store og små. Se dem alle lige her

 

Skab dit helt personlige design 

Yomi er en sammentrækning af "you" og "mix", og understreger de mange muligheder som sengen rummer. 

Sebra har skabt en moderne seng med rene skandinaviske linjer, der kan sammensættes ud fra personlig smag, ved at kombinere sengebund og tremmeoverdel på forskellig vis. 

Yomi sengebunden fås i farverne Moon Grey og Earth Brown, mens tremmeoverdelen kommer i klassisk hvid eller mat-lakeret bøgetræ. Alt efter smag og behag, kan disse dele kombineres efter, hvilket udtryk der ønskes. 

I takt med at dit barn vokser, kan sengen justeres efter ønsket behov. Sengen er udstryret med en hæve-sænkebund, hvilket giver dig muligheden for, nemt at justere liggehøjden.

Når barnet er spædt og kræver, at du bukker dig helt ned hver gang der skal løftes- eller lægges, er det en fordel for dig at kunne hæve bunden. Når barnet omvendt har lært at rejse sig op i sengen, er det rart at kunne sænke bunden, så den lille ikke risikere at falde ud over kanten.

 

Flere møbler i ét design 

Med Yomi sengen får du ikke alene en tremmeseng, men samtidig også et lille sofamøbel.

Sengens sideribber er nemlig aftagelige, så når barnet er gammel nok, vil han eller hun få glæde af selv at kunne kravle ud af sengen. "Sofafunktionen" kan ligeledes danne rammer for en masse hygge for barnet i de vågne timer. 

 

Materiale:

Bøgetræ/MDF

 

Mål: 

Længde 124 cm

Bredde 70 cm

Højde 83 cm