Sebra værkstedsbord – til den lille handyman

Hvad end du har en lille pige eller dreng, der er handyman, vil en af de smarte Sebra værkstedborde med garanti blive et hit. Her kan der snedkereres, repareres og laves tømrerarbejde til den helt store guldmedalje. Bordene har mange pudsige funktioner og fås i fine, sarte farvekombinationer. Se udvalget herunder.

Læs mere

Med en værkstedsbænk som Sebras, kan din lille pige eller dreng efterligne far eller mor – hvem der nu er handyman hjemme hos jer. Værkstedsbordet er i samme lækre design som Sebra legekøkkenerne. Læs mere om bænken efter produktbillederne.

Sebra værkstedsbord kan det hele – risikofrit

Et Sebra værkstedsbord er den perfekte gaveidé til børn fra ca. 1-2-årsalderen og mange år frem. Så køb det i jule- eller fødselsdagsgave til et barn, du vil glæde. For glæde og begejstring vil det vække. Med et værkstedsbord fra Sebra får du og dit – eller et andet – barn mange fordele

  • Udviklende rollelege til mange timer
  • En sikker og miljørig værkstedsbænk til de mindste
  • En værkstedsbænk med mange sjove og finurlige detaljer

Værkstedsbordet er fremstillet af krydsfiner, som er blevet dekoreret med sarte pastelfarver i finurlige farvekombinationer, der med garanti vil begejstre det barnlige øje.

Det har runde former, så barnet ikke kommer til skade på skarpe hjørner og kanter. Samtidig giver det også bordet et hipt retro look.

På siden af værkstedsbænken er monteret en skruetvinge, som barnet kan sætte ting fast i, når de skal arbejdes på.

I bordpladen er der et område med huller, som møtrikker kan skrues fast i. Derudover er der en rundsav, hvor klingen er lavet af krydsfiner, så den kan bruges risikofrit.

Værkstedsbænken er udstyret med en plade med en tavle på, så barnet kan skrive mål, noter og lignende op med tavlekridt – eller bare tegne en fin tegning. Derudover er der monteret knager, hvor der kan hænges værktøj på.

Under bordet er der plads til opbevaring af værktøj, træ og lignende, og der er også en skuffe, som kan trækkes ud.

Det er nemt at få plads til værkstedsbænken, der kun måler 58 cm i længden, 38 cm i bredden og 81,5 cm i højden. Størrelsen, de afdæmpede farver og det lækre design gør desuden, at det passer ind i en hvilken som helst indretning.

Køb Sebra værkstedsbænken online på liams.dk

Du kan se udvalget af værkstedsbordene fra Sebra øverst på siden. Vælg det, der passer til indretningen eller måske barnets yndlingsfarver.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til din ordre, til nogle af produkterne her på siden eller andre relevante spørgsmål. 

Du får desuden 30 dages returret, fri fragt og mulighed for opdeling af din regning med Viabill, når du køber en Sebra værkstedsbænk her hos Liams.dk