OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 149,25
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Stabelkasser fra Sebra med Little driver og Singing Birds design

Disse fine stabelkasser fra Sebra, er designet med temaerne fra Little driver og Singing Birds. De er dekorative og kan derfor stå fremme selvom de ikke er i brug. Kasserne er i forskellige størrelser.

Kasserne har påmalet tallene fra 1 - 10, hvilket giver de større børn kendskab til talrækken. Sammen kan i stable kasserne oven på hinanden og tælle til 10. Herefter kan kasserne væltes, hvilket ofter er til stor underholdning for både store og små. Kasserne er af robust karton, og kan sagtens tåle at blive væltet. 

Derudover er disse stabelkasser dekoreret alt fra biler, cykler, busser og fugle, hvilket kan være med til at udvikle dit barns sprogkundskaber. Sammen kan i sidde og snakke om hvad der er på kasserne, tælle hvor mange der er på de pågældende kasser. Kun fantasien sætter grænser. 

Når i er færdige med at lege og snakke om kasserne, kan i sætte dem frem til pynt, eller sætte dem ind i hinanden, så ikke de fylder så meget.

 

Mål: 13.5 cm x 13.5 cm.