OPHØRSUDSALG ⭐️⭐️25% PÅ NÆSTEN ALT ⭐️RABATTEN STIGER LØBENDE - HVOR LÆNGE TØR DU VENTE? ⭐️BRUG KODEN OPHØR2020 TIL KØB AF FASTVIKLER
Spar 25 %
DKK 149,25
DKK 199,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Stabelkasser med dino, aktiske dyr og tal fra Sebra

Disse fine stabelkasser fra Sebra, er i dæmpede farver, og derfor passer de ind i ethvert hjem. De er dekorative og kan derfor stå fremme selvom de ikke er i brug. Kasserne er i forskellige størrelser.

Kasserne har påmalet tallene fra 1 - 10, hvilket giver dit barn kendskab til talrækken. Sammen kan i stable kasserne oven på hinanden og tælle til 10. Herefter kan kasserne væltes, hvilket ofter er til stor underholdning for børnene. Kasserne er af robust karton, og kan sagtens tåle at blive væltet. 

Derudover er disse stabelkasser dekoreret med både dinoer og aktiske dyr, hvilket kan være med til at udvikle dit barns sprogkundskaber. Sammen kan i sidde og snakke om dyerne på kasserne, tælle hvor mange dyr der er på de pågældende kasser. Kun fantasien sætter grænser. 

Når i er færdige med at lege og snakke om kasserne, kan i sætte dem frem til pynt, eller sætte dem ind i hinanden, så ikke de fylder så meget.

 

Mål: 13.5 cm x 13.5 cm.