Sebra sengetøj giver gode drømme

Gå på opdagelse på bondegården, og digt videre på historier om bondemanden Jack, koen Karl og kaninen Roberta. Drøm dig væk sammen med dit barn højt oppe i skyerne sammen med fantasidyr, inden aftenen byder på en tur til drømmeland. Med sengetøj fra Sebra er det kun fantasien, der sætter grænser for godnathistorierne.

Nogle gange er et eventyrligt sengetøj nok til at sparke en god godnathistorie i gang. Så hvorfor ikke hjælpe de gode stunder mellem dig og dit barn på vej med sengetøj fra en af Sebra serierne? Det flotte design med diskrete motiver af dyr og livet i byen lægger op til fantasifulde godnathistorier og pynter flot i børneværelset. Se udvalget herunder.

 

Læs mere
Sebra junior sengetøj Garden

Sebra junior sengetøj Garden

449,-229,-
Spar 49%
Sebra baby sengetøj Garden

Sebra baby sengetøj Garden

349,-169,-
Spar 52%

Smukt design med eventyrlige motiver

Der er mange ting at tage stilling til, når du – og senere i livet dit barn – skal indrette et værelse. Farver, møbler og mønstre kan hurtigt gå op i hat og briller, men med sengetøj fra Sebra kan du være sikker på, at dit barns sovemiljø indbyder til hyggelige stunder i lækkert design.

Har du allerede forelsket dig i en af de smukke Sebra serier, eller er dit barn helt vild med enten bondegårdsdyr eller dinosaurer, kan du med fordel matche sengetøj med f.eks. Sebras flotte puslepuder og sengerande. På den måde er du sikret et stilfuldt design, som inviterer til sjove, fantasifulde godnathistorier og hyggelige stunder mellem dig og dit barn.

Står du og mangler lækkert, blødt sengetøj til dit barns tremme- eller juniorseng, skal du ikke lede længe, før du falder over et smukt motiv og design hos Sebra.

Sættet med bondegårdstema kommer i både blå og rosa og inviterer på samme måde som det mangefarvede sæt med bymotiv til lærerige godnathistorier om livet på landet, trafik og højhuse.

Foretrækker du et enklere, ensfarvet design kan sengetøjet Forest gå hen at blive en vinder i børneværelset. Det minimalistiske og stilige design passer perfekt til ethvert hjem og skaber rammerne for en god nattesøvn i trygge, eventyrlige rammer.

Lækkert sengetøj i alle størrelser

På samme måde som betrækket til Sebras lækre madrasser og ammepuder er alt Sebras sengetøj fremstillet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld.

Sengetøjet kan let tages af både dyne og pude og vaskes ved 60 grader.

Sættene indeholder både pude- og dynebetræk og findes i flere størrelser. Flere af sættene kommer i baby- og juniorstørrelser og findes også i alternative størrelser – dvs. med tyske, norske eller svenske mål. Har du med andre ord allerede købt en dyne, kan du være næsten sikker på, at Sebra har sengetøj i de rigtige størrelser.

Den bedste løsning for dig, dit barn og naturen

Der findes et hav af øko-certificeringer, men som nybagt forælder og forbruger kan det hurtigt gå hen og blive en tidskrævende affære, når det handler om at holde styr på dem alle. Du kan dog være sikker på, at alle Sebras fantastiske produkter er fremstillet med respekt for naturen og dine daglige omgivelser. Sengebetrækkets GOTS-certificerede bomuld er således din garanti for, at hverken miljø eller ansatte lider last under produktionen af dit kvalitetsprodukt.

Bestil i dag, så sender vi hurtigst muligt og giver dig 14 dages fuld returret.