DKK 649,00

Kun 2 tilbage på lager

Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Dino sengerand fra Sebra. Dinosaurere og sjov til barnlige sjæle og børn. Flot og lærerig sengerand.

Denne sengerand kan lidt mere end at være et trygt og godt sted for dit barn. Ud over at beskytte dit barn fra at sidde fast, er der nemlig også billeder af de mange forskellige dinosaurere som der engang fandtes her på jorden. Billederne er i fine simple tegninger og har beskrivelse nedenunder hver dinosauer, så både du og dit barn kan lære hvad de forskellige hedder. 

Denne sengerand kan derfor bruges i mange år. Du har muligheden for også at vende den modsat dinosaurerne hvor der er en helt simpel og flot navy-blå farve. Den kan derfor bruges til leg og udforskning eller som et roligt sted. Mange børn finder det spændende at kigge på former og farver og det kan derfor være rart for dit barn at have tegningerne at kigge på. 

Forstyrrelser bliver minimeret 

En sengerand har til formål både at beskytte dit barn fra at sidde fast i tremmerne i sengen, give trygge rammer og sørge for at der ikke er forstyrrelser fra ting langt væk. Hvis du har et barn som kan have svært ved at falde i søvn fordi der er en masse indtryk omkring, kan sengeranden være med til at minimere udsynet og give ro til dit barn. 

Ved at udelukke forstyrrelser og give trygge rammer vil dit barn have mulighed for at finde ro, og ikke skulle forholde sig til hele værelset. Sengeranden kan tilpasses standardstørrelser af barnesenge, og kan med fordel ligges dobbelt, hvis den er for lang. Når dit barn vokser og har brug for en ny seng, kan sengeranden følge med og i stedet ligge enkelt i stedet.

Betrækket er i økologisk bomuld og GOTS-certificeret, så du kan være sikker på at dit barn ikke kommer i kontakt med skadelige stoffer. Du kan derfor sove trygt, og det samme kan dit barn uden at være nervøs for unødige kemikalier fra sengeranden. 

Det er nemt at tage betrækket af og vaske. Lyn blot betrækket af og vask på helt op til 60 grader i vaskemaskinen. Liams.dk anbefaler at du vasker på lavst mulig grader, for at få farven til at holde længere. Første vask kan smitte af, og skal derfor helst ske seperat fra andet tøj for ikke at ødelægge andet tøj. Polyesterfyldet kan ikke vaskes, men der kan tages en fugtig klud og det beskidte område kan vaskes blidt ved at gnide på fyldet. 

L: 345 cm x B: 4 cm H: 30 cm