DKK 599,00

Udsolgt


Betal med børnepenge den 18. januar
Fri fragt over 599,-
Julegaver byttes indtil 11. januar

Sebra sengerand med print af arktiske dyr.Sebra sengerand har en ensfarvet side i lyserød, hvor der på den anden side er motiver af de arktiske dyr. 

Sørg for at dit barn ikke bliver forstyrret af bevægelser udefra når det skal sove, med en sengerand fra Sebra. Med print af arktiske dyr på sengeranden, er den både praktisk og lærerig for dit barn. Derfor kan den bruges i mange år fremad både som afskærming og som læring for de første år af dit barns liv.

Hvis uheldet skulle være ude, kan betrækket nemt tages af og vaskes i vaskemaskninen. En lynlås er syet ind i stoffet, så det er nemt at tage betrækket af. Den er gemt væk i bunden, så du ikke risikerer at dit barn skærer sig eller får fat på dit barns tøj.

Giv dit barn et trygt sted at sove, som kan være med til at gøre det nemmere for dit barn at falde i søvn. Brug den eventuelt til når du skal lære dit barn at sove i tremmeseng. Ved at undgå for mange forstyrrelser i et nyt sovemiljø, kan du minimere dit barns indtryk og give det ro til at falde i søvn.

Arctic sengerad fra Sebra er GOTS-certificeret og i 100% økologisk bomuld. Du behøver derfor ikke være nervøs for at dit barn bliver udsat for kemikalier når det er sovetid. 

Denne Sebra sengerand fås med arktiske dyr i lyserød eller med dinosaurere i blå. Er du i tvivl? Skriv til os på info@liams.dk eller ring på 34 10 34 10. Vi står klar til at give dig vejledning hvis du har brug for det.