Sebra sengerand skaber tryghed

Du genkender måske følelsen. Glæden ved at kravle sammen og sove i et trygt, varmt huleagtigt miljø fyldt med puder og dyner. Hvorfor ikke genskabe selvsamme trygge og sikre miljø for din baby med en tyk sengerand fra Sebra? Du finder den lige her.

Det er unægteligt overvældende at gå fra at ligge i en tryg, varm livmoder til at sove i en tremmeseng. Derfor foretrækker de fleste spædbørn også at sove i huleagtige miljøer, som er afskærmet fra omverdenen.  Med den rigtige soverand fra Sebra kan du skabe et trygt og roligt sovemiljø og samtidig være sikker på, at dit barn ikke kommer i klemme i tremmesengen i løbet af natten.

Læs mere

Søvn i sikre rammer

Der er mange ting, du skal være opmærksom på, når du står og skal indrette et børneværelse eller gøre plads til en tremmeseng i dit soveværelse.

Søvn bliver ofte en værdifuld mangelvare, når familien forøges, og det er derfor en rigtig god idé at investere i en lækker sengerand. Tænk blot på, hvor mange timer dit barn vil bruge på at tumle rundt og sove i sin tremmeseng.

En tyk sengerand fra Sebra skaber et trygt og eventyrligt sovemiljø for dit barn og mindsker eventuelt træk og lyde i gulvhøjde.

Alle Sebras sengerande består af tykt polyskum betrukket med økologisk, GOTS-certificeret bomuld. Den fyldige kerne gør bindebånd unødvendige, idet den robuste sengerand kan stå selv uden at falde sammen. Randen måler desuden 360 cm og passer dermed til alle standard tremmesenge.

Sengerandens betræk kan let lynes af i bunden og vaskes ved 40 grader. Du går dermed ikke på kompromis med kvaliteten og anvendeligheden, når du vælger en stilrigtig, tyk sengerand fra Sebra.

Smukt design i høj kvalitet

Sebras sengerande findes i mange varianter.

Skab f.eks. rolige og eventyrlige rammer i dit barns tremmeseng med en sengerand fra Sebra serien Arctic Animals eller gå efter en mere enkel, quiltet model, som passer perfekt til Sebras smukke sengetøjssortiment.

Kun fantasien sætter grænser, og du kan derfor frit vælge mellem minimalistisk design og farverige print uden at gå på kompromis med kvalitet, når du køber din sengerand hos Sebra.

Har du allerede forelsket dig i en af Sebra seriens mange smukke modeller, kan du også vælge at matche din amme- og puslepude med en sengerand i samme design.

Sengeranden fra Sebra er med andre ord det ideelle valg for den stil- og kvalitetsbevidste forældre, som kun ønsker sit barn det bedste.

Det bæredygtige valg

Det kan hurtigt gå hen at blive en udfordring at finde en sengerand, som passer til alle dine og dit barns behov og ønsker. Men med en sengerand fra Sebra kan du være sikker på, at du kommer hjem med et produkt, som kommer dig, dit barns velvære og naturen til gode. Med stor respekt for naturen og bæredygtig produktion fremstilles alle Sebras produkter i økologisk, GOTS-certificeret bomuld – nøjagtigt som sengerandens betræk – hvilket er din garanti for, at produktet lever op til høje miljømæssige og sociale kriterier fra ende til anden i produktionskæden.

Køb en Sebra sengerand til dit barn, vi sender hurtigt og billigt, så dit barn kan sove trygt.