DKK 749,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Sebra sengehimmel i en elegant farve kaldet Honey Mustard. Smuk og simpel i udseende og med mange forskellige egenskaber. Stoffet er i 100% bomuld med musselintekstur, som er den samme du kender fra stofbleer. Fordi det er løstvævet, har det en tynd og fin struktur som blidt vil hænge ned fra loftet af.

Brug sengehimlen fra Sebra over dit barns seng, for at skabe et hyggeligt og trygt miljø. Uden forstyrrelser udefra, kan det være nemmere for dit barn at falde i søvn. Giv dit barn følelsen af et eventyrligt og rart sted at være når de skal sove. 

Hvis du tænker at dit barn skal have et sted hvor der er hyggeligt at være, kan sengehimlen også bruges som indramning af hygge. Lav en lille krog hvor i kan putte med en masse puder, læs en bog, lav et tegnerum hvor de kan sidde helt uforstyrrede og fordybe sig. Mulighederne er mange!

Ud over at være praktisk, er sengehimlen også smuk og simpel at kigge på. Det er derfor ikke svært for dig at få den til at passe på børneværelset uden at skulle lave noget om. Brug som en dekoration til værelset samtidig med at den er et rart og dejligt sted for dit barn at gå hen.

Sengehimlen har i toppen en metalbøjle. Bøjlen tages nemt ud, hvis det skulle blive nødvendigt at vaske stoffet. Hæng det tilbage på bøjlen efter vask og lad den tørre. 

Materiale: metalbøjle og 100% bomuld

Mål: H: 240 cm Ø: 52 cm

Vask: Vaskes i vaskemaskinen ved 40 grader. Bøjlen fjernes inden vask. Kan ikke stryges eller tørretumbles. Tørres hængende.