Der er kommet nye ejere - bær over med os i starten, vi gør vores bedste:-)

Sebra sengehimmel – giver gode drømme

Med en Sebra sengehimmel skaber du grobund for mange hyggelige stunder, gode drømme og fantastiske eventyr. Sengehimlene er nemme at montere, og de er lavet af 100 % bomuld, så de er også nemme lige at smide i vaskemaskinen, når de trænger. Se vores specielt udvalgte sortiment herunder.

Som du kan se, er der mange smukke farver at vælge imellem, så du finder nemt en sengehimmel, der passer ind i børneværelsets indretning eller i legehjørnet i stuen.

Vælg din favorit, og læs også mere om, hvad du ellers kan bruge en sengehimmel til.

Læs mere

Skab et godt sengemiljø med en Sebra sengehimmel

Når først sengemiljøet er etableret med barneseng, sengetøj og måske en uro, så mangler der kun en sengehimmel for at fuldende sengemiljøet og gøre sovetiden til noget rart. En sengehimmel fra Sebra

  • Skaber ro og dæmmer op for støj
  • Skærmer af for lyset og giver huleeffekt
  • Giver privatliv for barnet og evt. den, der skal putte

Sengehimlen er nem at montere, da den er trådet på en ring og derefter bliver hængt op i loftet. Det giver den et teltlignende design.

Ikke kun til sengen

Designet medvirker til, at sengehimlen kan bruges et utal af steder.

  • Hængende frit i værelset som et ekstra lille legeværelse i værelset
  • I hjørnet af stuen i den lille lejlighed for at skabe et hyggeligt lege- og opholdssted
  • På altanen – i hvert fald i sommermånederne – hvor den kan skabe skygge
  • Udendørs på græsplænen – også om sommeren – hvor den kan dæmme op for solens stråler

Som nævnt kan sengehimlen maskinvaskes – dog uden ringen – og herefter kan du hænge den tilbage på ringen, hænge den op og lade den tørre.

Sengehimmel til baby

Sengehimlen passer alle vegne og til alle størrelser senge og vugger. Den behøver nemlig ikke at kunne nå hele vejen rundt om sengen for at danne hyggelige og trygge rammer. Bare hæng den op over hovedenden af sengen, og lad en sprække stå åben.

En hule til eventyrlige stunder

Teltdesignet er også med til at gøre den ideel til både at lege i, læse i og sove i. Tænk på alle de hyggelige stunder dit eller dine børn kan have alene eller sammen med andre. Alle de stunder du og dit barn kan sidde og hygge med at læse og fortælle historier og synge sange og sanglege. Eller måske kan en rolig stund bruges til at tage en lille middagslur i teltet, helt privat – inde eller ude.

Køb en sengehimmel online

Køb en sengehimmel fra Sebra her hos Liam & OS. Vi har plukket et bredt udvalg af farver ud, som du kan vælge imellem, så du kan få lige netop den farve, du ønsker. Få hurtig levering, billig fragt, 30 dages fuld returret og mulighed for opdeling af din regning med Viabill.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Jeg hjælper ikke alene med spørgsmål omkring din ordre, jeg hjælper også gerne med problemer omkring din babys søvn i det hele taget.