Sebra puslepuder – praktiske og dekorative

Når familien forøges, gør de daglige pligter det sig unægteligt også. Der er en masse glæder og skønne stunder forbundet med det at blive forældre, så hvorfor ikke tage det gode humør med til puslebordet? Gør bleskiftningen til et hyggeligt hverdagsritual med en smuk og funktionel puslepude fra Sebra.

Det kan være svært at klappe i hænderne over endnu en bleskiftning. For de fleste falder klapsalven først, når bleen tages af og første tur på toilettet lykkes. Når det er sagt, kan bleskiftningen hurtigt blive til pusling og hyggelige stunder mellem dig og din baby, hvis de rigtige rammer gør sig gældende.

Læs mere
Sebra pusleplade mørk grå

Sebra pusleplade mørk grå

549,-

 

Funktionel puslepude i smukt design

Er du nybagt forælder, kan det måske komme bag på dig, hvor mange bleskift der skal til, før dagen er omme. Inden bleafvænningen går hen og bliver en del af jeres hverdag, kan du hurtigt have brugt mange timer på at skifte og pusle dit barn.

Derfor kan det godt betale sig at investere i en god puslepude, som inviterer til hyggelige stunder i sikre omgivelser. Sebras puslepuder kommer i mange forskellige farver og mønstre og kan matches med flere af Sebras andre lækre børneprodukter, som sengerande og sengetøj.

De stilige puslepuder er med andre ord det perfekte valg for nybagte forældre, som sætter pris på god kvalitet og dansk design.

Det rigtige valg for dig, dit barn og naturen

Det kan være svært at jonglere i udvalget af puslepuder, når du pludselig står med en baby på armen, men med stor respekt for naturen og bæredygtig, ansvarlig produktion kan du trygt pusle med din baby på en af Sebras mange puslepuder. Puslepudens betræk er fremstillet af økologisk, GOTS-certificeret bomuld, hvilket er din garanti for, at produktet lever op til høje miljømæssige og sociale kriterier fra første idé til færdigt produkt.

Skift ble i trygge omgivelser

Sebras puslepuder er fremstillet i polyesterfyld og betrukket med blød bomuld i flere forskellige motiver. Puslepudens sider består af quiltede sikkerhedsbarrierer, hvilket gør dagligdagens puslepligt tryggere for både nybagte og erfarne forældre.

Har du allerede stiftet bekendtskab med de fantastiske produkter fra Sebra, så ved du, at der bliver lagt mange kræfter i at udvikle bæredygtige, designrigtige og anvendelige løsninger til dig og dit barn.

Puslepuderne er ingen undtagelse. For at undgå at puslepudens betræk absorberer væske, er alle overfladenerne derfor blevet coated. Puslepudens betræk kan desuden let tages af og vaskes ved 40 grader.

På den måde er du og dit barn sikret en hygiejnisk puslepude, som kan gå i arv og genbruges af fremtidige søskende, kusiner eller venner børn.

Fantastisk komfort og kvalitet

Du kan måske hurtigt fristes til at spare på puslepuden, når børneværelset først skal indrettes. Det kan dog ende med at gå udover både din og dit barns komfort og sikkerhed. Vælger du en puslepude, hvis fyld falder sammen og betræk føles beskidt efter få uger, går bleskiftningen hen og bliver en tarvelig affære.

Det er ofte hverdagens små glæder med din nyfødte, som efterlader smil på læben, så undgå de sure miner ved puslebordet med en kvalitetspuslepude fra Sebra.