DKK 549,00

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Pusleplade i mørk grå fra Sebra

Denne pusle hynde har en vandafvisende men blød overflade, hvilket gør den nem at rengøre men dejlig blød for dit barn at ligge på, mens de bliver puslet. 

Men denne lækre puslehynde bliver bleskift til en hyggestund.

Puslepuden har en høj kant, lidt ligesom en babynest. Dette forhindre dit barn i at triller ned fra puden. Derudover beskytter denne kant det aktive barn, således at dit barn ikke slår hovedet mod bagvæggen under bleskiftet. 
Derudover kan denne kant give dit barn lidt samme trygge og omsluttende følelse som en babynest, hvilket kan medvirke til pusletiden bliver en mere behageligt og hyggelig stud for både dig og dit barn. 

Specifikationer:

Puslepuden måler 64,7 cm. i længden og 50.5 cm. i bredden. Den er 8 cm. høj. 

Pusleunderlaget er af formstøbt PUR (Polyurethan). PUR er stødabsorberende og tåler højebelastninger samt har en stor slidstyrke. Derfor bruges dette materiale også til bl.a. madrasser, sæder, puder, hynder samt i fodtøj. 

Overfladen på denne puslepude er nem at rengøre. Du skal blot bruge en fugtig klud og almindelig sæbe - ikke alkoholbaserede rengøringsprodukter.

Det frarådes at puslehynden står i direkte sollys, da det ikke er rart for dit barn at ligge direkte i solen, derudover kan dette ligeledes give farveændringer på puslehynden.

Puslepladen er formamid-, phthalate- og BPA fri.