Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 50 %
DKK 149,50
DKK 299,00

Du skal være hurtig - det er den sidste tilbage på lager

Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Uro fra Sebra i en flot lyseblå farve. Denne søde og bløde uro, kan spille en dejlig medlodi. Den lille elefant i plys trækkes blot i snablen for at du og dit barn kan høre sød musik. 

Giv dit barn rolige toner uanset hvor i er henne. Den lille uro har en strop af velcro, som gør det nemt for dig at flytte på den. Brug den til både puslebordet, tremmesengen og når i er på farten.

Nye omgivelser og lyde kan være overvældende for små børn nogle gange. Elefanten kan med sin musik være det genkendelige og give ro for dit barn når der skal pusles et nyt sted.

Denne uro er en to i én. Ud over at kunne spille sød rar musik, kan dit barn også bruge den til at putte med. Dette gør den god når man er ude, fordi den kan opfylde to vigtige formål for dit barn. Den er tryghedsskabende både med lyd og berøring.

Bamsen er 15 centimeter bred, og er derfor lige til at have med i pusletasken. Køb en ven, som er dejlig blød og nem at have med på udflugt for dig og dit barn.

Uroen kan ikke vaskes, men skulle uheldet være ude, kan en fugtig klud bruges. Hæng den derefter til tørre inden brug. Musikchip indeni bamsen. Både betrækket og fyldet er af 100% polyester.

Elefanten findes også som trækdyr, som kan hjælpe dit barn til at gå de første skridt sammen med en god ven.