Webshoppen har ferielukket! Du kan shoppe som altid, men vi sender først pakker og svarer på mail den 7. August
Spar 50 %
DKK 174,50
DKK 349,00

Skriv din e-mail-adresse her, hvis du vil have besked når vi igen har denne vare på lager:Dag til dag leverinig
Fri fragt over 899,-
30 dages returret

Plysblød elefant fra Sebra i en flot lyserød farve. Elefanten er ultrablød og dejlig at nusse - lige til at kramme!

Elefanten står fast på en træplade og med snor for enden, så dit barn kan trække den rundt. Et trækdyr er et god til de små som skal lære. Dit barn kan gå med sin egen bamse. Uden at skulle holde den i hånden er det let at tage de første skridt med sin nye ven.

Med sine flotte træhjul, er det let at trække elefanten rundt. Træhjulene er beklædt med gummi, så der ikke kommer ridser når dit barn skal på opdagelse med sin nye følgesven. Elefanten står på en træplade og sidder godt fast på underlaget.

Dette ikoniske legetøj egner sig også som en god gaveidé. Med dette køb, vil du være sikker på at du kommer med noget som er anderledes. På samme måde er du sikker på at dette trækdyr kan bruges mange år frem. 

Når legetøjet ikke er i brug, vil den kunne pynte flot på en hylde eller i vindueskarmen. Dette legetøj er en klassiker og kan sende minder tilbage til Lille Per-film, hvor elefanten blev en trofast ven for Lille Per på hans ture rundt. Det samme kan med denne elefant blive muligt for dit barn.

100% bomuld

Fyldet er polyester

Træplade og træhjul med gummibelægning omkring.

Egne sig ikke til vask, men hvis det skulle ske at elefanten blev beskidt, kan en fugtig klud nemt bruges.