Sebra madrasser – Miljøvenlige

Har du allerede købt dig en barneseng, men står du og mangler en madras til den? Eller er dit barn blot vokset fra den gamle? En god madras kan gøre underværker for dit barns søvnrytme, så hvorfor ikke prøve en allergivenlig og antibakteriel madras fra Sebra?

Det kommer efterhånden bag på de færreste, at søvn og døgnrytme har stor indflydelse på velvære og energiniveau – måske særligt når det kommer til børn. Vælger du en af de superlækre børnemadrasser fra Sebra, er du sikker på at komme hjem med en kvalitetsmadras, hvis fyld og betræk hjælper dit barn godt på vej mod drømmeland.

Læs mere

Cocoon Company kapok madras 90x160 til sebra junior-grow

2.198,-
Cocoon Company kapok madras til Sebra seng 72x114x7

Cocoon Company kapok madras til Sebra seng 72x112,50x7

1.249,-
Sebra Dukkeseng Madras

Sebra Dukkeseng Madras

59,-38,-
Spar 35%
Cocoon Company kapok tillægs madras til Sebra Junior Free to Grow 90x40 cm

Cocoon Company kapok tillægs madras til Sebra Junior Free to Grow 90x40 cm

399,-359,-
Spar 10%

Søvn – en mirakelkur?

Vi bruger i snit ca. 1/3 af vores liv på at sove. En stor del af dagens strabadser bliver bearbejdet, mens vi sover, og særligt din sengs madras har stor indflydelse på kvaliteten af din søvn.

Der er derfor god grund til at investere i en madras, der passer til dit barns størrelse og behov. En lækker, Ökotex-certificeret madras fra det danske mærke Sebra vil ikke kun kunne forbedre dit barns humør og velvære, men også være med til at forbygge fremtidige allergier, som desværre alt for ofte opstår, når børn i en tidlig alder kommer i kontakt med giftige kemikalier.

Madrasser til alle aldre og behov

Kært barn har mange navne – og har ikke mindst brug for en god madras og sin skønhedssøvn. Blandt Sebras mange modeller, finder du børnemadrasser i polyskum og betræk i 100 % bomuld.

Sebra madrassen Harmony, hvis kerne er fremstillet i skumformen Pantera®, er særligt kendt for sin sublime liggekomfort og gode åndbarhed. Madrassens evne til at aflede fugt og varme sikrer desuden dit barn et behageligt, allergivenligt sovemiljø.

Går du efter en tykkere madras, kan madrassen Classic anbefales, hvis kerne er fremstillet i koldskum og ene side betrukket med uld.

Hvad end du vælger den første, anden eller en hel tredje madras fra Sebra-serien, kan du let tage betrækket af og vaske det ved 60 grader.

Køber du den populære Sebra seng til dit barn, skal du være opmærksom på at købe den specielle Sebra madras, der ”vokser” med dit barn ligesom sengen. Den er i to dele, så det er nemt at lægge det ekstra stykke til, når sengen trækkes ud. Den fås i tor størrelser fra junior til voksen og fra baby til junior.

Fantastiske, allergivenlige madrasser

Der er mange faktorer på spil, når det kommer til at vælge den rigtige madras til dit barn. Vi har gjort vores bedste for at tilgodese alle behov med vores udvalg af Ökotex-certificerede madrasser.

Ökotex er et mærke, der certificeres af Teknologisk Institut, og som garanterer, at dit købte produkt ikke indeholder en lang liste af skadelige stoffer og giftige kemikalier.

Madrassernes Ultra-Fresh Antibacterial Protection-behandling sikrer desuden et antibakterielt og hygiejnisk sengemiljø, som du trygt kan lade dit barn sove i.

Køb din Sebra madras i dag, og giv dit barn en god søvn og dermed den bedste start på dagen.