Sebra legekøkken af træ – Timevis af underholdning

Brandet Sebra er utroligt populært, når det handler om udstyr til babyer og små børn, og det gælder også Sebra legetøj. I legekøkkenet her kan lille ’Sofia’ og ’William’ hygge sig med at lave de lækreste måltider med legemad, så mor og far kan inviteres til middag. Køkkenet vil med garanti føre til mange sjove stunder for hele familien. Se udvalget af Sebra legekøkkener herunder, og læs mere om dem under produktbillederne.

Læs mere

Rollespil, hvor små børn efterligner, hvad mor og far gør, er enormt vigtige for barnets udvikling. Med et Sebra legekøkken af træ, kan barnet helt trygt koge, stege, bage og vaske op uden at komme til skade. Og mor og far kan sikkert også få lov at være med. Vælg mellem flere forskellige farver.

Sebra legekøkken – det sikre valg

Når du vælger et Sebra legekøkken til dit barn, barnebarn eller gudbarn eller måske din niece eller nevø, kan du være sikker på, at det vil give anledning til mange timers rolleleg. Timer hvor barnet vil fordybe sig, så det er helt væk i at være den store mesterkok eller måske mor eller far i gang med dagens madlavning.

Køb et Sebra legekøkken, og giv dit barn det bedste

  • mulighed for mange timers rolleleg
  • et miljørigtig legekøkken af naturmaterialer
  • et legekøkken med mange smarte detaljer

Legkøkkenet er fremstillet af krydsfiner, der er malet i smukke, sarte pastelfarver. Understellet har et buet design, der giver køkkenet et nostalgisk udtryk. Derudover bevirker faconen også, at det er uhyre svært at komme til skade ved det, da der ingen skarpe kanter er.

I bordpladen er der en aftagelig metalvask, vandhane og to kogeplader. Under bordpladen er en ovn med en ovnlåge, der kan åbnes. I ovnen er en hylde.

Ved siden af ovnen er knapperne – som kan drejes – til kogepladerne placeret.

Ovnen kan med fordel bruges til opbevaring af legemad, -husgeråd og -service, når køkkenet ikke er i brug. Er der ikke plads nok vil et par Sebra kurve være en god løsning.

Køkkenet er perfekt til børn fra 2-3 årsalderen og op efter. Det er 50 cm højt, 58 cm langt og 38 cm bredt, så det passer perfekt i et hjørne af stuen eller køkkenet eller på barnets eget værelse.

Køb et Sebra legekøkken online

Se udvalget af Sebra legekøkkener herover, og vælg det, som passer bedst til det barn, du skal give et legekøkken.

Har du spørgsmål til vores produkter, din ordre eller andet relevant, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon eller mail. Du kan også følge os på Facebook eller Instagram.