Se vores gode pakketilbud på Sebra sengen længere nede

Sebra sengen er den meget populære seng fra mærket Sebra. Den kan bruges fra barnet er helt lille til det er junior. Det, at sengen er justerbar og kan vokse med barnet, samt at designet er nordisk og minimalistisk, har gjort den til en af de mest populære senge overhovedet på børneværelserne rundt omkring i de danske hjem.

Hvis du overvejer at investere i en Sebra seng, er du landet på den helt rigtige side. Vi har nemlig et fantastisk tilbud til dig, hvor du får en masse essentielt udstyr med og sparer penge. Det kan du læse mere om herunder, samtidig med at du kan blive klogere på sengens praktiske egenskaber og på virksomheden bag.

Giv barnet de bedste betingelser

Med denne seng giver du dit barn optimale betingelser for at sove godt, trygt og sikkert. Med en sengerand i sengen skaber du en tryg plads for det lille barn, som har brug for masser af omsorg og tryghed, når det skal sove.

Derudover er sengen testet på bakterier, og den har bakteriehæmmende egenskaber, som sikrer et godt og rent miljø for barnet.

På de senge som er malet, er der desuden brugt en giftfri og miljøvenlig maling.

Sengen vokser med barnet, og det betyder, at den kan indstilles i to forskellige størrelser, og det kan måske være en smule svært at danne sig et overblik over, men det er faktisk ganske simpelt.

Når den er i sin mindste størrelse, som passer til nyfødte og op til ca. 3-års alderen – afhængig af, hvor hurtigt barnet vokser – måler sengen 110 cm i længden. Når barnet er helt spæd, er det optimalt at hæve bunden, så du ikke skal bøje dig for langt ned til barnet. Bunden kan sænkes igen, når barnet har lært at sidde og stå op, så sengen bliver sikker, og der ikke er risiko for, at barnet selv kan kravle ud over siden.

Når sengen trækkes ud til juniorstørrelse, måler den 150 cm, og her kan barnet ligge indtil 5-6-års alderen. Med en madras fra Sebra kan du blot lægge tillægsmadrassen i, når du folder sengen ud. Madrassen er fremstillet i Øko-Tex koldskum, og har uld på den ene side. Den er betrukket med 100 % bomuld, som kan tages af og vaskes efter behov.

Tilbud på Sebra sengen inkl. tilbehør

Tidligere lovede jeg dig jo et godt tilbud på Sebra sengen. Tilbuddet kommer her:

Her hos Liams elsker vi Sebra sengen for dens unikke design og fantastiske funktionalitet, og vi har derfor sammensat et fantastisk tilbud til dig, der har det på samme måde.

Tilbuddet består af en samlet pakke indeholdende Sebra sengen, en valgfri madras, et lagen og en sengerand. Når du køber disse fire ting sammen, giver vi dig en rabat på hele 600,- kroner.

Tilbudspakkens produkter kan du naturligvis vælge i forskellige farver og mærker, så du får præcis, hvad du ønsker. Se mere herunder.

Sebra sengen udgør den største del af tilbudspakken, og den kan du vælge i en af de tre forskellige farver, hvid, grå og eg. Det er den hvide udgave, som er mest kendt, men både den grå og den i eg passer ligeledes perfekt ind i det moderne hjem med nordiske farver og en minimalistisk indretning.

Madrassen som er inkluderet i tilbudspakken kan vælges i to udgaver. Enten Sebras madras, som er lavet specielt til sengen, eller en kapok madras fra mærket Cocoon, som ligeledes er fremstillet specielt til sengen, og som er både økologisk og allergivenlig.

Lagenet som følger med i pakken, er valgfrit, og du kan derfor frit vælge et lagen til Sebra seng baby fra vores webshop. Der er både økologiske lagener fra Cocoon og lagener fra Sebra i forskellige farver.

Det samme gælder sengeranden, som også følger med i tilbuddet, den kan du også selv vælge på vores webshop.

Hvad skal DU gøre for at få det gode tilbud?

Hvis du køber:

1 x Sebra seng (valgfri farve)

1 x Sebra lagen (valgfri farve)

1 x Madras til sebra seng - her kan du både vælge Sebra kold-skums madras eller Cocoon Companys kapok madras

1 x Sengerand (valgfri)

... Så giver vi 600 kr. i rabat. 

For at få rabatten på din Sebra seng skal du...

Ligge én af hver i kurven - du bestemmer selv - nedenfor på siden har vi samlet alle de produkter du kan vælge imellem - også finder du "bare" 1 stk. seng, 1 stk. madras, 1 stk. lagen og 1 stk. sengerand. Når du kommer til kurven skal du finde feltet der hedder 'GAVEKORT'. Har kan du indtaste en rabatkode. Der taster du 'SEBRAPAKKE' og vupti - så har du sparet 600 kr. Nemt og enkelt.

Leveringen af din Sebra seng er selvfølgelig gratis

Hos Liams.dk har vi fri fragt på alle ordrer over 599,- - og det gælder selvfølgelig også, hvis du køber en Sebra seng. Du skal blot medregne nogle enkelte flere dage til leveringen, da sengen skal sendes med fragtmand.

Læs mere
Cocoon Company kapok madras til Sebra seng 72x114x7

Cocoon Company kapok madras til Sebra seng 72x112,50x7

1.249,-
nsleep kapok sengerand 30 x 340 cm

nsleep kapok sengerand 30 x 340 cm

549,-494,-
Spar 10%
Fjern dansk moms på priserne
Cocoon Company kapok tillægsmadras til Sebra seng 72x40x7

Cocoon Company kapok tillægsmadras til Sebra seng 72x44x7

429,-
AeroSleep sengerand hvid

AeroSleep sengerand hvid

423,-
Kapok sengerand 60x120 cm

Kapok sengerand til tremmeseng

299,-
Sebra Junior Vådliggerlagen Hvid

Sebra Junior Vådliggerlagen Hvid

199,-

Hvidt lagen til juniormadras fra Sebra

169,-
Sebra Baby Vådliggerlagen Hvid

Sebra Baby Vådliggerlagen Hvid

159,-
Hvidt lagen til sebra babymadras fra Sebra

Hvidt lagen til sebra babymadras fra Sebra

129,-

Historien om sengen

Den ikoniske Sebra seng har en lang og spændende historie, som startede i årene 1942-1943, hvor bygningsarkitekten Viggo Einfeldt tegnede den.

Den hed oprindeligt Juno-sengen, og Einfeldt designede den med henblik på, at den skulle kunne vokse med barnet. Barnet skulle altså kunne sove i sengen, fra det var helt spæd for til sidst at kunne fungere som en sofa på teenageværelset.

Det var derfor vigtigt, at designet var tidløst, så sengen ikke blev skiftet ud på grund af skiftende tendenser indenfor indretning. Derudover var det en høj prioritet også, at sengen skulle være sikker for barnet at sove i.

Det lykkedes i høj grad Einfeldt at designe en seng, som opfyldte alle disse krav, og derfor er sengen i dag et sandt designikon.

Siden 2016 er det virksomheden Sebra, som har haft ophavsrettighederne til sengen. Sebra har sørget for at opdatere designet, så det opfylder alle nutidens sikkerhedskrav, samtidig med at det oprindelige udtryk er bibeholdt.

Materialerne til fremstillingen er i høj kvalitet, og den originale Juno seng bliver i høj grad videreført på en respektfuld måde af virksomheden.

Om mærket Sebra

Virksomheden Sebra blev grundlagt for omkring 13 år siden, da Mia Dela blev mor for første gang. Hun fandt hurtigt ud af, at markedet for interiør og legetøj til børn primært bestod af plastik og pangfarver, og det ønskede hun at lave om på. Derfor startede hun sin egen virksomhed op, og danske Sebra siden da lavet møbler, tekstiler, legetøj og meget andet i høj kvalitet og smukt design.

Sebra mikser på smuk vis nye tendenser med gammelt håndværk, som hækling og strik, hvilket resulterer i unikke og innovative produkter. Naturmaterialer udgør en stor del af mange af Sebras produkter, og den nordiske stil går ligeledes igen flere gange.

Sebra har desuden stor fokus på sikkerhed, og alle virksomhedens produkter lever derfor 100 % op til sikkerhedskravene. Derudover er mange af produkterne økologiske, da miljøbevidsthed også fylder meget undervejs i hele processen, fra idé til varen er i butikken.